Τι γραφει ο ξενος Τυπος

1' 49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΑS

Ο Λάζαρος προτιμά Ρεάλ

Ο στόχος νούμερο ένα της Ρεάλ Μαδρίτης είναι η αγορά ενός ψηλού μεγάλης αξίας, με τον Ελληνα Λάζαρο Παπαδόπουλο να αποτελεί την πρώτη επιλογή και σύμφωνα με πηγές κοντά στον παίκτη, η επιθυμία και του ιδίου είναι να πάει στη Μαδρίτη. Ο Πίβοτ, που είναι συμπαίκτης και στενός φίλος του πρώην παίκτη της Ρεάλ, Φώτση, προτιμά να έρθει στη Ρεάλ παρά να μείνει στη Ντιναμό Μόσχας ή να γυρίσει στην Ελλάδα. Θεωρεί καλή την προσφορά της Ρεάλ αλλά ζητά τη βελτίωσή της ώστε να πλησιάσει αυτή της Ντιναμό (4,5 εκ. ευρώ), όχι απαραίτητα όμως και να τη φτάσει. Πιο κοντά στο να κλείσει τη συμφωνία με τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι ένας άλλος Έλληνας, ο Μιχάλης Πελεκάνος, που θα υπογράψει για δύο περιόδους με οψιόν για άλλη μία, προς 500.000 ευρώ το χρόνο. Σκοπός της διοίκησης είναι το ρόστερ να ολοκληρωθεί έως τα μέσα Ιουλίου.

ΟLΕ

Κανείς δεν το περίμενε

Το Περού θριάμβευσε επί της Ουρουγουάης με 3-0 στην πρεμιέρα του Κόπα Αμέρικα, ανοίγοντας τη διοργάνωση με μια έκπληξη. Το αποτέλεσμα ήταν πραγματική απογοήτευση για όλους τους Ουρουγουανούς. Αυτή η εθνική ομάδα του Όσκαρ Ταμπάρες είχε προετοιμαστεί καλά, είχε δώσει 12 παιχνίδια με αυτόν τον προπονητή γνωρίζοντας μόνο δύο ήττες, και είχε αναπτύξει καλά το σύστημα 4-3-3. Η ομάδα λειτουργούσε σωστά, αλλά δέχτηκε ένα τεράστιο πλήγμα από το Περού. Δε μπορούσε να κερδίσει την μπάλα στο κέντρο. Στην επίθεση ο Φορλάν ήταν καλά κλεισμένος. Μέχρι και ο τερματοφύλακας, ο Καρίνι έκανε λάθη. Οσο για την άμυνα, που θεωρείτο το δυνατό χαρτί αυτής της ομάδας, δεν έδειξε καμιά αντίδραση.

LΑ GAZZETTA DELLO SPORT. ΙΤ

Χρειάζεται υπομονή

Η σιωπή στο μεταγραφικό παζάρι εκ μέρους της Μίλαν έχει θορυβήσει τους φίλους της ομάδας, μολονότι η ζήτηση των εισιτηρίων διαρκείας σημειώνει εκρηκτική άνοδο από πέρσι. Ο αντιπρόεδρος των πρωταθλητών Ευρώπης, Αντριάνο Γκαλιάνι ζητά από τους οπαδούς να είναι ήρεμοι και υπομονετικοί: «Επαναλαμβάνω στους οπαδούς: Εχετε υπομονή. Η Μίλαν έχει έναν μόνο στόχο στις μεταγραφές, να αγοράσει κάποιον πολύ σημαντικό επιθετικό. Τώρα θα είναι ο Ετό, ή ο Ροναλντίνιο; Είναι πολύ δύσκολο αλλά ελπίζουμε όχι ακατόρθωτο. Θα δούμε, πρέπει να μείνουμε ήρεμοι και να δουλέψουμε με ψυχραιμία. Οι μεταγραφές τελειώνουν στις 31 Αυγούστου», δήλωσε ο κ. Γκαλιάνι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή