Ηρακλής: απομάκρυνση Μορίδη ζητεί ο Ερασιτέχνης

Ηρακλής: απομάκρυνση Μορίδη ζητεί ο Ερασιτέχνης

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ιδιαίτερα κρίσιμη φαντάζει η σημερινή ημέρα για το μέλλον του Φοίβου Μορίδη στον Ηρακλή. Ο υποψήφιος αγοραστής της ΠΑΕ, από την πρώτη στιγμή είχε υποσχεθεί πως θα δώσει λύσεις στα οικονομικά προβλήματα. Οι μέρες όμως περνούν, οι παίκτες που έχουν καταθέσει προσφυγή συμπληρώνουν ενδεκάδα και δεν είναι λίγοι εκείνοι που ετοιμάζονται να τους ακολουθήσουν.

Από το περιβάλλον του Μορίδη έχει γίνει γνωστό πως θα επιχειρήσει σήμερα να αλλάξει την εικόνα πληρώνοντας τους ποδοσφαιριστές και το προσωπικό της εταιρείας προκειμένου, αρχικά να σταματήσει ή έστω να μειωθεί η αμφισβήτηση προς το πρόσωπό του. Αν στο «κυανόλευκο» στρατόπεδο δουν το χρώμα του χρήματος τότε είναι πολύ πιθανό να αλλάξει το σκηνικό και ο Μορίδης θα έχει τη δυνατότητα να προχωρήσει στην επίλυση και των υπόλοιπων προβλημάτων της ΠΑΕ και φυσικά στη δημιουργία μιας νέας ομάδας. Για την ώρα πάντως στον Ερασιτέχνη είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικοί και επιθυμούν άμεσα αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΠΑΕ, όπως τόνισε ο Νίκος Παναγόπουλος: «Θέλουμε να ενημερώσουμε τον υφυπουργό Αθλητισμού για την επικίνδυνη μεταβίβαση των μετοχών στην ΠΑΕ Ηρακλής, για να γνωρίζει τι γίνεται. Νομίζω ότι ο Φοίβος Μορίδης δεν μπορεί να συνεχίσει στην ομάδα. Ηρθε μόνος του, δεν έχει κανέναν μαζί του, δεν έχει συνεργαστεί με κανέναν. Η κατάσταση δείχνει πρόχειρη, καθόλου σοβαρή. Ο νόμος δεν μας δίνει πολλές δυνατότητες να επέμβουμε αλλά θα δούμε πώς μπορούσε να κάνουμε κάτι. Υπάρχουν άνθρωποι που ενδιαφέρονται και προβληματίζονται για τις εξελίξεις στην ομάδα και είναι έτοιμοι να προσφέρουν. Στο διοικητικό συμβούλιο είναι οι κ. Βαγιάκος, Σπανουδάκης και Καραβασιλίδης, η παραίτηση του τελευταίου δίνει ένα επιπλέον «όπλο» για το δικαστήριο ότι ο Ηρακλής είναι στο χείλος του γκρεμού και έρχονται κάποιοι… καμικάζι οι οποίοι απειλούν την οντότητα του Ηρακλή».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή