Τον Αραμπατζή του ΠΑΟΚ θέλει η ΑΕΚ

Τον Αραμπατζή του ΠΑΟΚ θέλει η ΑΕΚ

1' 36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι μεταγραφικές ανησυχίες συνεχίζονται και μάλιστα σε μεγάλο βαθμό, λόγω πίεσης χρόνου, ελέω προετοιμασίας στην ΑΕΚ. Το επιτελείο της ΠΑΕ μελετά αρκετές περιπτώσεις, ώστε να ενισχυθεί η ομάδα σε θέσεις-κλειδιά. Μία από αυτές και όπως φαίνεται πρώτης προτεραιότητας είναι ενός ακραίου αμυντικού, ο οποίος θα καλύψει το δεξί άκρο. Τα σενάρια περιστρέφονται γύρω από το όνομα του Νίκου Αραμπατζή. Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής ήταν και πριν από λίγους μήνες στο στόχαστρο της «Ενωσης», αλλά τελικά δεν υπήρχε ταύτιση απόψεων στο οικονομικό. Σε αυτή τη φάση η ΑΕΚ επιθυμεί ανταλλαγή με τον ΠΑΟΚ, των Αραμπατζή-Λάκη, συν ένα ποσό. Το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες.

Ο Λορένθο Σέρα Φερέρ, πάντως, κοιτάει και την ξένη αγορά με τον Τυνήσιο, Χατέμ Τραμπελσί, να είναι στους πρώτους στόχους. Πρόκειται για έναν έμπειρο παίκτη με παρουσία σε δύο παγκόσμια κύπελλα και θητεία πέντε χρόνων στον Αγιαξ. Πέρυσι αγωνίστηκε σε είκοσι αγώνες με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι πετυχαίνοντας ένα γκολ. Ωστόσο, οι «Πολίτες» δεν τον υπολογίζουν για τη νέα περίοδο, με αποτέλεσμα ο 30χρονος ποδοσφαιριστής να μείνει ελεύθερος και να βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας.

Την επόμενη εβδομάδα αναμένονται εξελίξεις και στην απόκτηση ενός επιθετικού, ο οποίος θα πλαισιώσει τον Νίκο Λυμπερόπουλο. Ενας παίκτης που καλοβλέπει η ΑΕΚ είναι ο Αντονίτο, αλλά τον πρώτο λόγο έχει η Σεβίλλη. Η ΑΕΚ, που έχει ενδιαφερθεί, αλλά όχι επίσημα, για τον Ισπανό φορ, ίσως περιμένει την κοστολόγησή του από την ομάδα της Ανδαλουσίας. Πιθανότατα, οι κυπελλούχοι Ισπανίας θα αξιώσουν περί το 1 με 1,5 εκατ. ευρώ για την πώλησή του Αντονίτο, ο οποίος έχει έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο. Στο μέτωπο των τραυματιών, οι Νίκος Γεωργέας, Γιώργος Αλεξόπουλος, Παναγιώτης Λαγός, Περπαρίμ Χετεμάι και Ξενοφών Πάνος θα ταξιδέψουν στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ΑΕΚ, ωστόσο θα αργήσουν να τεθούν στη διάθεση του Λορένσο Σέρα Φερέρ. Ο Αλεξόπουλος αναμένεται να είναι έτοιμος στα μέσα Ιουλίου, οι Χετεμάι, Λαγός, Πάνος στις αρχές Αυγούστου και ο Γεωργέας, ένα μήνα αργότερα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή