Γερμανικές «σειρήνες» για Βύντρα

Γερμανικές «σειρήνες» για Βύντρα

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε αντίθεση με την πρόταση της Ρεν για τον Νίλσον, ο Παναθηναϊκός είναι διατεθειμένος να συζητήσει με γερμανική ομάδα (μάλλον είναι η Μπάγερ Λεβερκούζεν) για τον Λουκά Βύντρα. Αν και ο μάνατζέρ του δηλώνει άγνοια, ο διεθνής αμυντικός δεν είναι αρνητικός στην ιδέα να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπουντεσλίγκα και βρίσκει την πρόταση ελκυστική. Το θέμα όμως εξαρτάται περισσότερο από τον Παναθηναϊκό, ο οποίος δεν έχει πρόθεση να του κόψει τον δρόμο, αρκεί τα οικονομικά ανταλλάγματα να είναι ικανοποιητικά.

– Και τυπικά έκλεισε η παραμονή του Γιάννη Γκούμα για έναν ακόμη χρόνο. Είχε υπογράψει το 2005 συμβόλαιο για 2+1 χρόνια και η ΠΑΕ ενεργοποίησε την οψιόν.

– Η παρέλαση ονομάτων συνεχίζεται, με νέα πρόσωπα τον 31χρονο αμυντικό μέσο της Φλουμινένσε, Ροζέριο (για τον οποίο δηλώνει άγνοια ο Παναθηναϊκός) και τον 29χρονο Αργεντινό κεντρικό αμυντικό, Φερνάντο Αβαλος, ο οποίος έχει «γεμάτες» χρονιές στην Πορτογαλία με Μποαβίστα, Νασιονάλ, και εξετάστηκε ως εναλλακτική λύση.

– Προς το τέλος της εβδομάδας αναμένεται στην Αθήνα ο Πεσέιρο. Η πρώτη συγκέντρωση είναι την ερχόμενη Δευτέρα και ήδη οι παίκτες αρχίζουν να μαζεύονται στην Αθήνα, με πρώτο τον Μάλαρτζ.

– Ο φυσίατρος κ. Γιώργος Παπαθέου αναλαμβάνει χρέη γιατρού, με τον Γιώργο Βησσαράκη να αναλαμβάνει θέση στο Δ.Σ. της ΠΑΕ. Ο κ. Παπαθέου (υπήρξε γιατρός του Εθνικού και της Χαλκηδόνας) έχει σχηματίσει το δικό του ιατρικό τιμ, το οποίο θα ανακοινωθεί σύντομα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή