Εμπαιγμός των ελληνικών ομάδων από την Ευρωλίγκα

Εμπαιγμός των ελληνικών ομάδων από την Ευρωλίγκα

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με τα «ψίχουλα» των τηλεοπτικών εσόδων που τους έδωσε για μια ακόμη χρονιά η Ευρωλίγκα και δηλώνοντας ότι θα αντιδράσουν δυναμικά (;) για την «κοροϊδία» των 500.000 ευρώ που θα μοιραστούν (το τηλεοπτικό συμβόλαιο είναι ύψους 1,5 εκατ. ευρώ), οι εκπρόσωποι του Παναθηναϊκού, του Ολυμπιακού και του Αρη, επέστρεψαν από το Γέζολο της Ιταλίας, όπου έγινε η κλήρωση των ομίλων της επόμενης Ευρωλίγκα.

Στον πρωταθλητή Ευρώπης, Παναθηναϊκό που επένδυσε στην περυσινή περίοδο, περίπου 19 εκατομμύρια ευρώ για να φτάσει στην κορυφή της Ευρωλίγκα, θα δοθεί από τον Τζόρντι Μπερτομέου -τιμητικά προφανώς- το ποσό των 150.000 ευρώ και τα ίδια χρήματα θα εισπράξουν ο Ολυμπιακός και ο Αρης. Η Ευρωλίγκα δεν έδωσε καμία απάντηση και πάλι για τα κριτήρια κατανομής των τηλεοπτικών εσόδων και λειτουργώντας σε πλήρη αδιαφάνεια, θα προσπαθήσει να «γλυκάνει» τις ελληνικές ομάδες με μικρές προκαταβολές και αμβλύνοντας τις αρχικές αντιδράσεις τους.

Ο Παναθηναϊκός κληρώθηκε στον Α΄ όμιλο, μαζί με τις Μπαρτσελόνα, Παρτιζάν, Ρόμα, Ούλκερ, Ρεάλ, Μπάμπεργκ και Ροάν. Ο Ολυμπιακός θα παίξει στον Γ΄ όμιλο, με αντιπάλους τις ΤΣΣΚΑ, Ταού, Πρόκομ, Ολίμπια, Ζαλγκίρις, Σιένα και Βίρτους, ενώ ο Αρης αρχίζει από τον Β΄ όμιλο, κόντρα στις Μάλαγα, Μακάμπι, Εφές, Τσιμπόνα, Λε Μαν, Λιέτουβος και Μιλάνο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή