ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

1' 44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΑΡΣΕΝΑΛ: Τα χρήματα που πήρε η Αρσεναλ από τη μεταγραφή του Τιερί Ανρί στην Μπαρτσελόνα (24 εκατομμύρια ευρώ) τα έδωσε όλα για την αγορά του επιθετικού της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, Εντουάρντο ντα Σίλβα. Ο διεθνής Κροάτης βραζιλιανικής καταγωγής είχε εντυπωσιάσει τον τεχνικό των «κανονιέρηδων» Αρσέν Βενγκέρ στον μεταξύ των δύο ομάδων αγώνα πέρυσι το καλοκαίρι για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

ΜΠΑΓΕΡΝ: Ξένο σώμα αποτελεί ο Ρόκε Σάντα Κρουζ για τη γερμανική ομάδα. Ο χαρισματικός επιθετικός επιθυμεί διακαώς να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του, όπως φαίνεται και από τις σχετικές του δηλώσεις στην ισπανική εφημερίδα El Pais. «Η Μπάγερν έχει τελειώσει για μένα. Δεν μπορεί να συνεχιστεί η συνεργασία μας».

ΛΑΜΠΑΡΝΤ: Ο Στιβ Κάτνερ, ατζέντης του Φρανκ Λάμπαρντ, διέψευσε τις φήμες που θέλουν τον πελάτη του να εγκαταλείπει την Τσέλσι, προκειμένου να πάρει μεταγραφή σε μία εκ των Μπαρτσελόνα ή Γιουβέντους. Ο αγγλικός Τύπος ανέφερε πως ο Λάμπαρντ απέρριψε μια δελεαστική πρόταση των «Μπλε» για ανανέωση του συμβολαίου του, κάτι που όμως ο Κάτνερ τόνισε ότι δεν συνέβη ποτέ.

Ρ. ΚΟΣΤΑ: Στη γερμανική Βόλφσμπουργκ, που προπονεί ο Φέλιξ Μάγκατ, κατέληξε ο διεθνής Πορτογάλος μέσος της Πόρτο, Ρικάρντο Κόστα, συμφωνώντας για τρία χρόνια έναντι 4 εκατ. ευρώ.

ΒΙΛΤΟΡ: Για ανάκριση και ολιγόωρη κράτηση οδηγήθηκε σε αστυνομικό τμήμα της Λιόν ο Σιλβέν Βιλτόρ χθες, λόγω τροχαίων παραβάσεων και μη ανταπόρκισης σε κλήσεις της αστυνομίας. Ο 33χρονος Βιλτόρ παραβίασε προ μηνών το όριο ταχύτητας των 50 χλμ./ώρα τρέχοντας με 135 χλμ. Αργότερα αφέθηκε ελεύθερος.

ΛΙΟΝ: Ο Σιλβέν Αρμάν της Παρί Σεν Ζερμέν και ο Φάμπιο Γκρόσο της Ιντερ είναι για τη Λιόν οι υποψήφιοι αντικαταστάτες του «μπλαουγκράνα» πλέον Ερίκ Αμπιντάλ στην αριστερή πλευρά της άμυνας των πρωταθλητών Γαλλίας.

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: Συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας με τα «σφυριά» υπέγραψε ο διεθνής Γάλλος μέσος της Μπορντό Ζιλιάν Φομπέρ, έναντι 9 εκατ. ευρώ.

ΕΒΕΡΤΟΝ: Ενα λάθος αναστάτωσε χθες το πρωί τους φιλάθλους της Εβερτον και όχι μόνο, καθώς όσοι επιχειρούσαν να μπουν στην επίσημη ιστοσελίδα της αγγλικής ομάδας έβλεπαν ως πρώτο θέμα την απόκτηση του Χουάν Ρομάν Ρικέλμε από τα «ζαχαρωτά»! Κάτι που όμως αποδείχθηκε αναληθές, καθώς το συγκεκριμένο άρθρο «ανέβηκε» κατά λάθος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή