Υπέγραψε στον ΠΑΟ ο Αντριαν Ζίζιτς

Υπέγραψε στον ΠΑΟ ο Αντριαν Ζίζιτς

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Παίκτης του Παναθηναϊκού είναι από χθες ο Αντρια Ζίζιτς, καθώς ρυθμίστηκαν και οι τελευταίες λεπτομέρειες που αφορούσαν την αποστολή ορισμένων εγγράφων από την Ντιναμό Κιέβου για την απόκτηση του Ρομπέρτας Γιαφτόκας. Ο Κροάτης υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τους «πράσινους», με οψιόν ανανέωσης για ένα χρόνο και ετήσιες αποδοχές ύψους 800.000 ευρώ. Αυτή ίσως και να ήταν η προτελευταία μεταγραφή των πρωταθλητών Ευρώπης, που αναμένουν τις εξελίξεις στο θέμα του Βασίλη Σπανούλη, προκειμένου να κλείσουν το ρόστερ τους.

Παράλληλα, ο βοηθός του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς στον πάγκο του «τριφυλλιού», Δημήτρης Ιτούδης, παραδέχθηκε πως δέχθηκε πρόταση από την ισπανική Ταού να αναλάβει την τεχνική της ηγεσία. Ο Ιτούδης τόνισε πως αν του γινόταν αυτή η πρόταση την επόμενη χρονιά που θα έληγε το συμβόλαιό του θα αναγκαζόταν να πάρει μια πολύ δύσκολη απόφαση.

– Η ΚΑΕ ΑΕΚ χθες συνέχισε το μπαράζ των ανακοινώσεών της αυτή τη φορά με τους Κρις Πίρσον, Γιάννη Σιούτη και Αγγελο Τσάμη. Παράλληλα, το νέο αφεντικό της ΚΑΕ εξετάζει δύο ονόματα που αν (ξανά) φορέσουν την «κιτρινόμαυρη» φανέλα θα προσκαλέσουν αίσθηση. Ο λόγος για τους Ιμπραήμ Κουλουάι και τον Ιάκωβο (Τζέικ) Τσακαλίδη.

Πλέον, ο Αγγελος Κορωνιός ψάχνει για ένα δεύτερο πλέι μέικερ πίσω από τον Λι και ένα σέντερ, ο οποίος κατά προτίμηση να προέρχεται από την αμερικανική αγορά. Βέβαια, όλα αυτά σε περίπτωση που η ΑΕΚ δεν σπαταλήσει το μεγαλύτερο μέρος του μπάτζετ της στους Κουτλουάι και Τσακάλιδη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή