Πρεμιέρα με δυνατές αναμετρήσεις

Πρεμιέρα με δυνατές αναμετρήσεις

1' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το καλύτερο ποδαρικό στην αποψινή πρεμιέρα του πρωταθλήματος θέλει να κάνει ο Αρης ο οποίος υποδέχεται στις 7 στο «Κλεάνθης Βικελίδης» τον Πανιώνιο. Οι «κιτρινόμαυροι» έχοντας παρουσιάσει ένα εξαιρετικό πρόσωπο στους φιλικούς αγώνες της προετοιμασίας θέλουν να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις και στις επίσημες υποχρεώσεις.

Ο Χουάν Κάρλος Ολίβια έχει ετοιμοπόλεμους σχεδόν όλους τους  ποδοσφαιριστές του και έχει αποφασίσει για τις εννέα από τις έντεκα θέσεις της ενδεκάδας. «Ανοιχτό» είναι το κέντρο της άμυνας όπου ο Κουλουχέρης δείχνει να έχει ένα προβάδισμα έναντι του Ρονάλντο Γκιάρο, ενώ οι Σέρτζιο Κόκε και Αντερσον Κόστα συγκεντρώνουν τις ίδιες πιθανότητες για την κορυφή της επίθεσης.

Η διοίκηση της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ περιμένει κοσμοσυρροή στο «Κλεάνθης Βικελίδης» μιας και ήδη έχουν προπωληθεί 10 χιλιάδες εισιτήρια και σε συνδυασμό με τα πέντε χιλιάδες διαρκείας, φαντάζει εξαιρετικά πιθανό να γεμίσει το γήπεδο. Στην εξέδρα θα βρίσκεται και ο Βλάνταν Ιβιτς ο οποίος χθες υπέγραψε το συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας με τον Αρη.

Ο ΠΑΟΚ, χωρίς τη συμπαράσταση των οπαδών του και με ενισχυμένη την μεσαία αναζητά στη Ξάνθη (9.15 μ.μ.) αναζητά τη νίκη που θα τους δώσει τρεις βαθμούς και τεράστια ώθηση για τη συνέχεια. Ο Γιώργος Παράσχος φαίνεται να προτιμά για τη θέση του στόπερ τον Χαραλάμπους από τον Κνολ και όλη την εβδομάδα δοκίμαζε σχήματα με πέντε παίκτες στη μεσαία γραμμή και τον Ζήση Βρύζα στην επίθεση. Ο Ελληνας τεχνικός θα έχει στη διάθεσή του και κατά πάσα πιθανότητα στο αρχικό σχήμα τον Φερνάντεζ ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε, έχει χάσει όμως κάποιες προπονήσεις και δεν είναι στον βαθμό ετοιμότητας που θα ήθελε ο προπονητής του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή