Αθλητικη κινηση

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΣΤΙΒΟΣ: Παγκόσμιο πρωτάθλημα (Οζάκα, Ιαπωνία): Υψος Γ, 5.000 μ. Α, ακοντισμός Α, 800 μ. Α, 1.500 μ. Γ, 4Χ400 μ. Γ, 4Χ400 μ. Α.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Με το ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό στο γήπεδο της Λεωφόρου συνεχίζεται σήμερα (21.15) το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Νωρίτερα, στις 19.00, ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται τη Λάρισα στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας, ο ΟΦΗ την Καλαμαριά στο «Παγκρήτιο» και ο Ηρακλής τον Εργοτέλη στη Θεσσαλονίκη. Στις 21.15 ο Ατρόμητος φιλοξενεί στο Περιστέρι τον Λεβαδειακό.

ΜΠΑΣΚΕΤ: Αρχίζει αύριο στην Ισπανία το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα με οκτώ αναμετρήσεις για τους τέσσερις ομίλους της Α΄ φάσης. Στις 19.00, για τον Α΄ όμιλο, η Σερβία θ’ αντιμετωπίσει τη Ρωσία και στις 21.30 η Ελλάδα τη νικήτρια του αγώνα Ισραήλ-Βοσνία. Για τον Β΄ όμιλο, στις 20.00 η Λεττονία θα βρει απέναντί της την Κροατία και στις 22.30 η Πορτογαλία την Ισπανία. Για τον Γ΄ όμιλο, στις 19.00 θα γίνει ο αγώνας της Τσεχίας με τη Γερμανία και στις 21.30 της Τουρκίας με τη Λιθουανία. Για τον Δ΄ όμιλο, η Πολωνία στις 20.00 θα αντιμετωπίσει τη Γαλλία και η Ιταλία στις 22.30 τη Σλοβενία.

ΠΟΛΟ: Προολυμπιακό τουρνουά Ευρώπης ανδρών (Σλοβακία): Κυριακή: Ελλάς – Σλοβακία. Στην Ερμούπολη Σύρου τελειώνει το τουρνουά εφήβων «Βικέλας», στο οποίο μετέχουν οι Ελλάς, Σερβία, Τουρκία και Γαλλία.

ΒΟΛΕΪ: Η Ελλάς δίνει σήμερα, στη Μόσχα, φιλικό αγώνα με τη Ρωσία. Είναι ο τελευταίος αγώνας και των δύο ομάδων, πριν από το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα των ανδρών, που θα πραγματοποιηθεί στη Ρωσία από τις 6 ώς τις 16 του μηνός.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή