Ρίσκο Κυπέλλων και Βραζιλίας

Ρίσκο Κυπέλλων και Βραζιλίας

1' 35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το νέο κουπόνι του ΟΠΑΠ δεν είναι μικρό, πλην όμως, είναι εξαιρετικά δύσκολο, καθώς κυριαρχούν παιχνίδια κυπέλλου με τις μικρές κατηγορίες τις Αγγλίας και της Β΄ Ισπανίας. Σε αυτές τις περιπτώσεις, η πληροφορία για το πως σκοπεύουν να παραταχθούν οι ομάδες είναι όλα τα λεφτά. Για παράδειγμα η Μάλαγα δείχνει ότι θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στη «σεκούντα ντιβιζιόν» και θα διεκδικήσει την επάνοδό της στη μεγάλη κατηγορία. Θα θελήσει να προχωρήσει στο κύπελλο ή θα παρατάξει εφεδρικούς; Οποιος λοιπόν δεν είναι κάτοχος τέτοιων πληροφοριών, καλύτερα να μείνει απέξω. Το στοίχημα δεν είναι παιχνίδι για χόρταση.

Με κάθε επιφύλαξη λοιπόν θα υπογραμμίσουμε κάποια ματς στα οποία υπολογίζουμε τη δύναμη της έδρας. Το 1,55 που δίνεται για νίκη της έμπειρης Τρανμίρ που υποδέχεται τη Μόρκαμ, θεωρείται υπολογίσιμο.

Το ίδιο περίπου ισχύει και για το παιχνίδι Λούτον-Νορθάμπτον, καθώς οι γηπεδούχοι έχουν ξεκινήσει εντυπωσιακά στο πρωτάθλημα. Δύο ακόμα συναντήσεις όπου οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο είναι Σάουθεντ-Ντάγκεναμ και Σουίντον-Μπρέντφορντ.

Εκτός όμως από τα ματς κυπέλλου που αναφέραμε, υπάρχουν και παιχνίδια για το πρωτάθλημα Βραζιλίας και ένα για το πρωτάθλημα Αργεντινής. Εκεί προβάλλει σαν ισχυρό φαβορί η έμπειρη Ρίβερ Πλέιτ που φιλοξενεί την Νίουελς Ολντ Μπόις.

Στη Βραζιλία, την αξιοπιστία των αγώνων της οποίας δεν εμπιστεύονται οι καλοί παίκτες, σαν ισχυρά φαβορί προβάλλουν η Σάντος που φιλοξενεί την εκτός φόρμας, τελευταία, Ιντερνασιονάλ και η Γκοΐας που υποδέχεται την Ατλέτικο Παραναένσε. Στα φαβορί υπολογίζεται, όπως τουλάχιστον δίδονται οι αποδόσεις και η Σάο Πάολο που αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Ατλέτικο Μινέιρο.

Το κουπόνι περιλαμβάνει και παιχνίδια της πρώτης φάσης του Ευρωμπάσκετ. Η κλασική σύσταση των έμπειρων παικτών του στοιχήματος είναι ότι αφήνουμε εκτός στοιχήματος τα πρώτα παιχνίδια για να δούμε σε τι κατάσταση είναι οι ομάδες μετά τα πολλά φιλικά προετοιμασίας. Από τα ματς που εμείς παρακολουθήσαμε σας συστήνουμε να υπολογίζετε στα αουτσάιντερς τη Σλοβενία, την Κροατία και την Τουρκία, καθώς τα φαβορί παραμένουν δικαίως η Ισπανία, η Ελλάδα και η Γαλλία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή