ΣΥΝΤΟΜΑ

1' 50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΟΛΟ

Η Ελλάς κόντρα στο Μαυροβούνιο

Τον πιο κρίσιμο αγώνα της, έως τον επόμενο, δίνει σήμερα στην Μπρατισλάβα (Σλοβακία) η εθνική μας ομάδα πόλο των ανδρών, στο προολυμπιακό τουρνουά της Ευρώπης. Αντιμετωπίζει το πανίσχυρο Μαυροβούνιο, που στην πρεμιέρα νίκησε 12-8 την Ιταλία και χθες 19-4 τη Σλοβενία. Η Εθνική μας την Κυριακή επεβλήθη με 13-4 της Σλοβενίας, ενώ χθες είχε ρεπό. Η Ιταλία χθες νίκησε 10-4 την Ολλανδία, που σήμερα θα παίξει με τη Σλοβενία. Η βαθμολογία του ομίλου: Μαυροβούνιο 4 (2 αγώνες), Ελλάς 2 (1), Ιταλία 2 (2), Ολλανδία 0 (1), Σλοβενία 0 (2).

ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΣΚΙ

Θρίαμβος της Ανδριοπούλου

Ενα χρυσό και ένα ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε η Αγγελική Ανδριοπούλου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα θαλάσσιου σκι ανδρών – γυναικών στο Λιντς (Αυστρία). Θριάμβευσε στο άλμα με 54,90 μ., ενώ πήρε το ασημένιο μετάλλιο στο τρίαθλο. Κατέλαβε, επίσης, την 4η θέση στις φιγούρες. Η Μαρία Βιμπρανιέτσοβα αναδείχθηκε 5η στο άλμα με 50,60 μ. Ελπιδοφόρα ήταν η εμφάνιση του 11χρονού Νίκου Πλυτά. Είναι ο μικρότερος αθλητής που έχει μετάσχει σε παγκόσμιο πρωτάθλημα ανδρών. Κατετάγη 30ός στους 55. Η Ελλάς αναδείχθηκε 11η σε 40 χώρες.

ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ

Κυριάρχησε η Μαυρίδου

Πέντε έγιναν τα μετάλλια της Ελλάδος στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα άρσης βαρών παίδων – κορασίδων. Η Βικτωρία Μαυρίδου αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στα +69 κ. και στο σύνολο (221 κ.) και στο αρασέ στο οποίο κατέρριψε το ρεκόρ Ευρώπης (100 κ.), ενώ ήταν 3η στο ζετέ με 121 κ. Η Ελλάς κατετάγη 4η στη βαθμολογία των παίδων και 5η στων κορασίδων.

ΙΠΠΑΣΙΑ

Χρυσό η Δενδρινού

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Ελίνα Δενδρινού στο αγώνισμα γκραν πρι ύψους 1,50 μ. στον αγώνα υπερπήδησης εμποδίων CSI-W του Πλόβντιβ (Βουλγαρία). Η νίκη αυτή της χάρισε επιπλέον βαθμούς στη βαθμολογία της λίγκας της Νότιας-Κεντρικής Ευρώπης.

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Ικανοποίησαν οι γυναίκες

Καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν οι Μορφούλα Ντώνα και Ευαγγελία Γκουτρουμπή σε διεθνείς αγώνες ρυθμικής στο Ντεβέντερ (Ολλανδία). Η Ντώνα συμμετείχε στο γκραν πρι, όπου κατέλαβε την 22η θέση με 60,50. Η Γκουτρουμπή πήρε μέρος στο διεθνές μίτινγκ και κατετάγη 10η με 55,00.

ΠΙΓΚ ΠΟΓΚ

Μετάλλιο οι νέοι

Ενα χάλκινο μετάλλιο με τους νέους άνδρες και μια τέταρτη θέση με τις νέες ήταν ο απολογισμός της Ελλάδος στο ομαδικό του Βαλκανικού πρωταθλήματος πιγκ πογκ κάτω των 21 ετών, που γίνεται στην Κωνσταντινούπολη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή