Το νυστέρι θα δείξει το μέγεθος της ζημιάς

Το νυστέρι θα δείξει το μέγεθος της ζημιάς

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πρώτα θα μπει νυστέρι και μετά θα προσδιοριστεί επακριβώς το μέγεθος της (σίγουρα σοβαρής) ζημιάς που έγινε στο γόνατο του Σωτήρη Λεοντίου, μετά το άτσαλο πέσιμό του στη σύγκρουση με τον Λούα Λούα. Οι ιατρικές εξετάσεις διέψευσαν τις πρώτες εκτιμήσεις περί ρήξης του πρόσθιου χιαστού κι αυτό είναι καλό νέο. Αν είχαν επαληθευθεί αυτοί οι φόβοι, ο χρόνος της απουσίας του θα ξεπερνούσε τους έξι μήνες και ουσιαστικά όλη η χρονιά θα πήγαινε χαμένη. Οι εξετάσεις έδειξαν ότι έχει υποστεί «σύμπλοκη συνδεσμική κάκωση αριστερού γόνατος με ρήξη οπίσθιου συνδέσμου, oπίσθιας έσω γωνίας και έσω μηνίσκου». Με πιο απλά λόγια, η ζημιά είναι αρκετά σοβαρή αλλά αν μείνει εκεί, ο χρόνος απουσίας του θα περιοριστεί στους τέσσερις μήνες και από τις αρχές του 2008 ο Λεοντίου θα ξαναπαίξει. Υπάρχει όμως περίπτωση να είναι μεγαλύτερη η ζημιά. Αυτό θα φανεί μόνο κατά τη διάρκεια της επέμβασης, η οποία θα γίνει στις επόμενες ημέρες, πιθανώς στο εξωτερικό.

Η γεύση από το ντέρμπι δεν ήταν γλυκιά στην Παιανία, καθώς υπήρχαν μεγαλύτερες προσδοκίες και δεν δικαιώθηκαν από το αποτέλεσμα και τη γενικότερη ομάδα της ομάδας. Μόνο στο β΄ ημίχρονο ο Παναθηναϊκός έδειξε κάποια στοιχεία απ’ αυτά που είχε «υποσχεθεί» ο Πεσέιρο, με το πρόβλημα να εντοπίζεται κυρίως σε κάποια ατομικά λάθη στην άμυνα και (κυρίως) στην αδυναμία να μπει η μπάλα επικίνδυνα στην περιοχή, για να γίνουν ευκαιρίες και γκολ.

Η επερχόμενη διακοπή του πρωταθλήματος είναι δίκοπο μαχαίρι για τον Πεσέιρο. Από τη μια θα δώσει χρόνο στους (ουκ ολίγους) τραυματίες, από την άλλη όμως δεν βοηθά την ομάδα στο να αποκτήσει ρυθμό, ούτε και δίνει τη δυνατότητα μιας… δεύτερης προετοιμασίας, λόγω της πολυήμερης απουσίας μιας ενδεκάδας διεθνών. Σύμφωνα, πάντως, με τις δηλώσεις της πλειοψηφίας των παικτών, υπάρχει αισιοδοξία ότι η ομάδα θα βρει τον ρυθμό της και η χρονιά θα είναι καλή σε απόδοση και αποτελέσματα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή