Τσακαλίδης: Δεν βρήκα καλή πρόταση στο ΝΒΑ και ήρθα στον Ολυμπιακό

Τσακαλίδης: Δεν βρήκα καλή πρόταση στο ΝΒΑ και ήρθα στον Ολυμπιακό

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ολυμπιακού έκανε χθες ο Ιάκωβος Τσακαλίδης, ο οποίος τόνισε ότι σημαντικό ρόλο στην απόφασή του να επιστρέψει στην Ελλάδα έπαιξαν ρόλο οι μη ικανοποιητικές προτάσεις που είχε από το ΝΒΑ: «Εψαχνα να βρω αυτό που θέλω στο ΝΒΑ, αλλά δεν με ικανοποιούσαν τα πράγματα. Τις τελευταίες δυο εβδομάδες είχα στο μυαλό μου την επιστροφή στην Ευρώπη και όταν ήρθε η πρόταση του Ολυμπιακού, το αποφάσισα. Επαιξε σημαντικό ρόλο η επιθυμία της ομάδας και ο τρόπος που μου το έδειξαν», επισήμανε ο «Τζέικ» από τη Μόσχα. Ο Τσακαλίδης αναμένεται στην Αθήνα την Πέμπτη και την Παρασκευή θα προπονηθεί για πρώτη φορά με την ερυθρόλευκη φανέλα.

– Από σήμερα κυκλοφορούν τα εισιτήρια του τουρνουά που διοργανώνει ο Κολοσσός για την ενίσχυση των πυρόπληκτων της Ελλάδας. H ροδίτικη KAE ανακοίνωσε ότι σε καθημερινή βάση, από τις 09.30 έως τις 14.30, θα διατίθενται τα εισιτήρια, τα οποία κοστίζουν συμβολικά 5 ευρώ για τη διεξαγωγή ενός τουρνουά, το οποίο θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στο «Βενετόκλειο».

– Στην Ελλάδα αναμένεται σήμερα ο Σάσα Βασιλίεβιτς. Ο Βόσνιος γκαρντ της ΑΕΚ θα αναχωρήσει άμεσα για το Καρπενήσι, όπου θα ενσωματωθεί στην αποστολή της Ενωσης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή