ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΙΣΠΑΝΙΑ: Σοκ στην ομάδα του Πέπου Ερνάντεθ, η οποία θα αναγκαστεί να στερηθεί των υπηρεσιών του Χουάν Κάρλος Ναβάρο, ο οποίος θα χάσει τουλάχιστον τα τρία πρώτα παιχνίδια του ευρωμπάσκετ, λόγω μίας θλάσης στο δεξί του πόδι.

ΕΟΚ: Κατά της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης στράφηκε ο Λάζαρος Παπαδόπουλος, ο οποίος χαρακτήρισε απαράδεκτη τη συμπεριφορά της απέναντι στον Αντώνη Φώτση, τονίζοντας ότι δεν μπορεί να φέρεται στους παίκτες σαν να είναι αναλώσιμοι.

ΠΑΝΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΙ: Οι ΗΠΑ αναδείχθηκαν πρωταθλητές Αμερικής, καθώς επικράτησε στον τελικό της διοργάνωσης της Αργεντινής με το εντυπωσιακό 118-81. Και τα δύο αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα κέρδισαν την απευθείας πρόκρισή τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου.

ΑΡΗΣ: Στον Αγιο Νικόλαο Νάουσας, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, βρίσκεται από χθες ο Αρης. Ο Γκόρντον Χέρμπερτ έχει στη διάθεση του ένδεκα παίκτες και περιμένει, επίσης, τους Τέρελ Καστλ, Δημήτρη Καραδολάμη και Ρέισον Τέρι.

ΑΕΛ: Παρουσία και του Κεν Λέισι θα διεξάγονται από την ερχόμενη Πέμπτη οι προπονήσεις της Ολύμπιας Λάρισας. Ο Αμερικανός γκαρντ ειδοποίησε τους ιθύνοντες των «πορτοκαλί» πως θα βρίσκεται τη συγκεκριμένη μέρα στην Οχρίδα, για να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα. Παράλληλα, δύο εβδομάδες εκτός προπονήσεων θα μείνει ο Μάρκος Κολώκας, ο οποίος τραυματίστηκε χθες στον τετρακέφαλο.

ΑΓΟΡ: Η πρώτη ανεπίσημη προπόνηση της ομάδας του Ρεθύμνου θα διεξαχθεί σήμερα (19.00) με τον Στέργιο Κουφό και τους «παλιούς» Γιώργο Κούμουλο, Κώστα Βαρδαβά, να υποδέχονται τους «νέους», Γιάννη Γκαγκαλούδη, Γιούριτσα Ζούζα, Νίκο Μακρή, Αλέξη Τσακιρίδη, Θοδωρή Βαρδιανό, Βασίλη Βαγενά, Σωκράτη Γκιζογιάννη και Χρήστο Πετρόπουλο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή