Αδυναμίες που διορθώνονται είδε ο Φερέρ

Αδυναμίες που διορθώνονται είδε ο Φερέρ

1' 55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δουλειά, δουλειά και ακόμη περισσότερη… δουλειά είναι ο μόνος τρόπος κατά τον Σέρα Φερέρ για να μπορέσει η ΑΕΚ να «χωνέψει» καλά το μάθημα που της παρέδωσε η Σεβίλλη. Δεν χωρεί καμία αμφιβολία ότι αποδόθηκε ποδοσφαιρική δικαιοσύνη και προκρίθηκε η σαφώς καλύτερη ομάδα, αλλά ο τρόπος που δέχθηκε η «Ενωση» τα τρία πρώτα τέρματα, δείχνει ότι με περισσότερη δουλειά και οργάνωση, θα είναι σε θέση να παρουσιάσει καλύτερη εικόνα και πιο θετικά αποτελέσματα. Τρία γκολ σε 13 λεπτά, όλα από στημένες φάσεις (ένα «κουτό» πέναλτι και δύο εκτελέσεις κόρνερ), είναι λάθη που μπορούσαν να αποφευχθούν και να αλλάξουν τα δεδομένα, έστω κι αν δεν ήταν δυνατόν να γείρει τελικά η ζυγαριά προς την άλλη πλευρά απ’ αυτήν που πήγε τώρα.

Η Σεβίλλη είναι ομάδα… άλλης κλάσης και η ΑΕΚ δεν μπορούσε να τη συναγωνιστεί, σίγουρα όμως θα διεκδικούσε κάτι καλύτερο αν οι παίκτες της ήταν πιο προσεκτικοί και κρατούσαν καλύτερη ισορροπία στο παιχνίδι τους. Κατά τον Φερέρ, τα λάθη αυτά είναι πράγματα που διορθώνονται και ελπίζει ότι με τη σκληρή δουλειά, πολλά θα αλλάξουν προς το καλύτερο.

Ο επόμενος αντίπαλος θα είναι η Σάλτσμπουργκ, στις 20 του μήνα. Αμέσως μετά θα ακολουθήσουν (λόγω της εμβόλιμης διεξαγωγής του αναβληθέντα αγώνα με τη Βέροια) απανωτά τρία παιχνίδια πρωταθλήματος. Τέσσερα ματς μέσα σε δέκα ημέρες είναι πολλά για μια ομάδα που ξεκίνησε νωρίς προετοιμασία και δεν μπόρεσε να βρει ρυθμό, γιατί λόγω των συγκυριών αναγκάστηκε να δώσει μόλις δύο παιχνίδια μέσα σε 36 ημέρες. Η διακοπή είναι μεγάλη μέχρι τον αγώνα με τη Σάλτσμπουργκ και ο Φερέρ θα προσπαθήσει να εκμεταλλευθεί το χρόνο για να δουλέψει καλύτερα, δύσκολα όμως θα βρει τρόπο για να δώσει στην ομάδα του το ρυθμό που απαιτούν τέσσερα συνεχόμενα παιχνίδια μέσα σε δέκα ημέρες. Το μεγάλο κέρδος θα είναι ότι οι νεοφερμένοι Μανού και Μπλάνκο θα πάρουν κι άλλες προπονήσεις στα πόδια τους (σε δύο εβδομάδες θα είναι έτοιμος και ο Χετεμάι), ενώ στον αντίποδα, θα απουσιάσουν για αρκετές ημέρες οι διεθνείς Λυμπερόπουλος, Δέλλας, Κονέ, Πλιάτσικας, Παπασταθόπουλος, Μάχο και Τόζερ.

– Απόλυτα ικανοποιημένος είναι ο Φερέρ από το εντυπωσιακό ντεμπούτο του 18χρονου Παυλή.

– ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Λάρισα διοργανώνουν την ερχόμενη Κυριακή φιλικό τουρνουά στο ΟΑΚΑ, με παιχνίδια 45 λεπτών. Η γενική είσοδος θα είναι 10 ευρώ και όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση των πυρόπληκτων. Χθες οι παίκτες είχαν ρεπό.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή