Επίδειξη δύναμης έκανε η Ρωσία επί του Ισραήλ

Επίδειξη δύναμης έκανε η Ρωσία επί του Ισραήλ

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με τον Αντρέι Κιριλένκο να πετυχαίνει ένα ακόμα νταμπλ-νταμπλ (διψήφιος αριθμός σε δύο στατιστικές κατηγορίες) με 17 πόντους και 13 ριμπάουντ η Ρωσία «σκόρπισε» με 90-56 το Ισραήλ, για τον Α΄ όμιλο της Γρανάδας. Αξιος συμπαραστάτης του Κιριλένκο, ο Τζέι Αρ Χόλντεν, ο οποίος με 18 πόντους οδήγησε την ομάδα του στην εύκολη νίκη και στους «12» της διοργάνωσης.

ΡΩΣΙΑ: Σαμπάλκιν 7, Χόλντεν 18, Μπίκοφ 3, Κιριλένκο 17, Μοργκούνοφ 8, Σαμοϊλένκο 3, Κριάπα 6, Πασούτιν 6, Μόνια 9, Πονκράσοφ 6, Σαβρασένκο 7, Πάντιους.

ΙΣΡΑΗΛ: Χάτζατζ, Ροθ 1, Χαλπερίν 14, Ελιάχου 17, Μάρκοβιτς 2, Ρόμπερτς 2, Πνίνι 6, Ταπίρο 7, Ναόρ, Κοζικάρο 1, Γκριν 6, Ταμίρ.

– Επόμενος αντίπαλος της Ρωσίας, σήμερα (21.30), η εθνική μας. Σύμφωνα με τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Παναγιώτη Γιαννάκη, η ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ φαινομενικά στηρίζεται στον Αντρέι Κιριλένκο, αλλά έχει πολλά κρυφά ατού τα οποία μπορεί να αξιοποιήσει: «Η Ρωσία είναι μια χώρα με παράδοση στο μπάσκετ, που συνδυάζει ποιότητα, εμπειρία και ταλέντο. Μπορεί να φαίνεται ότι ο Κιριλένκο ξεχωρίζει, ωστόσο έχει κι άλλα πολλά ατού που αξιοποιεί μέσα στο παιχνίδι της. Πρέπει να αντιδράσουμε ομαδικά, τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση», σχολίασε ο «δράκος».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή