Ικανοποίηση σε Ολυμπιακό, ΑΕΚ για την προετοιμασία

Ικανοποίηση σε Ολυμπιακό, ΑΕΚ για την προετοιμασία

1' 28" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ικανοποιημένος από τη μέχρι στιγμής προετοιμασία του Ολυμπιακού στο Καρπενήσι, δήλωσε χθες ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων», Πίνι Γκέρσον. Ο Ισραηλινός βλέπει τους καινούργιους παίκτες να ενσωματώνονται με γοργούς ρυθμούς στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας, κάτι που είχε την ευκαιρία να πιστοποιήσει στο φιλικό της Δευτέρας απέναντι στην ΑΕΚ: «Τα παιδιά δεν έχουν καν συμπληρώσει μια εβδομάδα προπονήσεων μαζί κι έχουμε και αρκετές σημαντικές απουσίες. Είναι θετικό όμως ότι όλοι δείχνουν διάθεση για δουλειά και αυτοσυγκέντρωση σε όσα τους ζητάμε. Ξεκινήσαμε καλά και η αρχή είναι πάντα πολύ σημαντική».

Θετικό κρίνεται και το ανεπίσημο ντεμπούτο του Κίντελ Γουντς: «Ηταν ωραία. Ακόμα δεν έχω μάθει καλά τον τρόπο παιχνιδιού των παιδιών. Για πρώτο παιχνίδι όμως νομίζω ότι παίξαμε αρκετά καλά. Εγώ προσωπικά δεν είμαι ακόμα έτοιμος, αλλά πιστεύω ότι μετά από δέκα μέρες θα είμαι σε θέση να προσφέρω απόλυτα αυτά που μπορώ». Τέλος, όσον αφορά τον τραυματισμό του Λόρενς Ρόμπερτς στο γόνατο, επιβεβαιώθηκε η αρχική διάγνωση του ιατρικού τιμ της ομάδας. Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ υπέστη ελαφρά κάκωση έξω μηνίσκου και θα ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα ως και την Παρασκευή.

Την ικανοποίησή του για τον τρόπο δουλειάς και τον ενθουσιασμό των παικτών εξέφρασε και ο τεχνικός της ΑΕΚ, Αγγελος Κορωνιός: «Δουλεύουμε σκληρά για τη βελτίωση των αδυναμιών, γι’ αυτό και σε κάθε φιλικό που δίνουμε επικεντρωνόμαστε σ’ αυτόν τον τομέα. Είμαι ικανοποιημένος με τον τρόπο που δουλεύουμε και, βέβαια, με τον ενθουσιασμό και το πάθος που δείχνουν τα παιδιά. Σκοπός μας είναι να δοκιμάζουμε σε κάθε φιλικό παιχνίδι νέα αγωνιστικά συστήματα, προκειμένου να εκμεταλλευτούμε στο έπακρο τις αγωνιστικές δυνατότητες των καλαθοσφαιριστών».

Στο μεταξύ, έφθασε στην Ελλάδα ο Σάσα Βασίλιεβιτς και αναχώρησε αμέσως για το Καρπενήσι, όπου ενσωματώθηκε στην αποστολή του «δικεφάλου». Ο έμπειρος πλέι μέικερ θα δώσει το «παρών» στο σημερινό φιλικό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή