Κόκκαλης: Καλή πορεία να κάνουν και οι οπαδοί…

Κόκκαλης: Καλή πορεία να κάνουν και οι οπαδοί…

1' 20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Ολυμπιακού στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος εμφανίστηκε ο πρόεδρος των «ερυθρολεύκων» Σωκράτης Κόκκαλης. Εξερχόμενος των γραφείων της πειραϊκής εταιρείας, όπου χθες συνεδρίασε το διοικητικό συμβούλιο για περισσότερο από μία ώρα, ο κ. Κόκκαλης μίλησε και για τη νέα προσπάθεια των πρωταθλητών στο Τσάμπιονς Λιγκ, αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες της κλήρωσης, στέλνοντας παράλληλα ένα μήνυμα προς τον κόσμο: «Ολες οι ομάδες στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι μεγάλες και δυνατές ομάδες. Δεν υπάρχει εύκολος αντίπαλος. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο. Με τη Λάτσιο θα παίξουμε χωρίς τον κόσμο μας, ο οποίος σίγουρα είναι μεγάλη απώλεια για τον Ολυμπιακό. Οι φίλαθλοι θα πρέπει να καταλάβουν πλέον ότι για να έχουμε την απαίτηση να κάνει ο Ολυμπιακός μία καλύτερη πορεία στην Ευρώπη, πρέπει να κάνουν καλύτερη πορεία και οι φίλαθλοι στην Ευρώπη». Ο κ. Κόκκαλης ξεκαθάρισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» δεν πρόκειται να κινηθούν τις επόμενες ημέρες για την απόκτηση του Ντελγκάδο. Πάντως, είναι ανοικτό το ενδεχόμενο απόκτησης του Αργεντίνου άσου στη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, όπως και του διεθνή κεντρικού αμυντικού της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, Σωτήρη Κυργιάκου.

Στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου, ο Ιλια Ιβιτς υπογράμμισε ότι ο Ολυμπιακός θα είναι πιο ισχυρός με την παρουσία του Αρτσούμπι, ο δε Πέτρος Κόκκαλης τόνισε ότι στις μεταγραφές δόθηκαν 15 εκατ. ευρώ, ενώ θα δαπανηθούν άλλες 20 εκατ. ευρώ στις επόμενες μεταγραφικές περιόδους. Διευκρινίστηκε ότι στον αγώνα με τη Λάτσιο όπου θα είναι κλειστές οι σουίτες αλλά και το εστιατόριο, θα έχουν δικαίωμα εισόδου μόλις 70 άτομα, συμπεριλαμβανομένων και των ομάδων! Επίσης, επικυρώθηκε το πρόστιμο των δέκα χιλιάδων ευρώ που επιβλήθηκε στον Ντάρκο Κοβάσεβιτς για τον τρόπο που αντέδρασε, ο όταν αντικαταστάθηκε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή