ΣΥΝΤΟΜΑ

1' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΠΟΛΟ

«Δεν είχαμε καθαρό μυαλό»

«Στην αρχή κρατήσαμε καλά στην άμυνα, αλλά δεν είχαμε καθαρό μυαλό ώστε να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες μας στον παίκτη παραπάνω και να περάσουμε μπροστά στο σκορ. Το Μαυροβούνιο είναι από τις ομάδες που δεν συγχωρούν τα λάθη και στο τρίτο οκτάλεπτο τα πληρώσαμε». Αυτά δήλωσε μετά τον χθεσινό αγώνα της εθνικής ομάδας πόλο ο Παναγιώτης Τρούλος, βοηθός προπονητής. Ο φουνταριστός Αντώνης Βλοντάκης επισήμανε: «Δεν έπρεπε να χάσουμε την αυτοσυγκέντρωση και την υπομονή μας, πράγμα που συνέβη στο τρίτο οκτάλεπτο».

ΠΙΓΚ ΠΟΓΚ

Διακρίσεις νέων

Στους προημιτελικούς του απλού νέων ανδρών προκρίθηκαν ο Σπύρος Κιούφης και ο Αντώνης Μαλινάκης, στο Βαλκανικό πρωτάθλημα πιγκ πογκ για αθλητές και αθλήτριες κάτω των 21 ετών, που συνεχίζεται στην Κωνσταντινούπολη. Στην 8άδα του απλού νέων γυναικών έφτασε η Αγγελίνα Παπαδάκη που αποκλείστηκε στη συνέχεια, ενώ δύο ελληνικά ζευγάρια διεκδικούν μετάλλιο στα αγωνίσματα του διπλού. Οι Μαλινάκης / Κεσκίνογλου και οι Παπαδάκη / Χριστοφοράκη.

ΟΡΕΙΝΗ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ

Δύο για το Παγκόσμιο

Ο Περικλής Ηλίας (νέος άνδρας) και ο έφηβος Αλέξανδρος Κοκοβίκας θα εκπροσωπήσουν την ελληνική ορεινή ποδηλασία στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, που θα διεξαχθεί στο Φορτ Γουίλιαμς της Σκωτίας μέχρι την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου. Ο Κοκοβίκας θα είναι ο πρώτος Ελληνας από τους δύο που θα αγωνιστεί. Θα πάρει μέρος στο κρος κάντρι την Πέμπτη, ενώ την Παρασκευή ο Ηλίας θα αγωνιστεί στο αντίστοιχο αγώνισμα των νέων.

ΤΕΝΙΣ

Αρχισαν οι πανελλήνιοι

Το πανελλήνιο πρωτάθλημα τένις άρχισε χθες στον ΑΟΑ Φιλοθέης και στο απλό ανδρών σημειώθηκαν χθες τα εξής αποτελέσματα: Γεμουχίδης-Καραβασίλης 6-1, 7-6, Βλάχος-Λουκαρέας 6-2, 1-6, 6-3, Ορφανίδης-Πένσος 6-4, 6-2. Οι Αννα Γερασίμου και Ασημίνα Καπλάνη, Νο 1 και Νο 2 του ταμπλό, αντίστοιχα, πέρασαν χωρίς αγώνα στον Β΄ γύρο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή