ΣΥΝΤΟΜΑ

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΞΑΝΘΗΣ

Στη φυλακή πέντε οπαδοί του ΠΑΟΚ

Στις φυλακές Κομοτηνής οδηγήθηκαν οι πέντε από τους έξι οπαδούς του ΠΑΟΚ που καταδικάστηκαν χθες από το Πλημμελειοδικείο Ξάνθης σε επτάμηνη φυλάκιση, για φθορά ξένης περιουσίας, αντίσταση κατά της αρχής και σύσταση συμμορίας, μετά από πεντάωρη διαδικασία. Οι καταδικασθέντες τιμωρήθηκαν και με χρηματικό πρόστιμο 5.000 ευρώ έκαστος, ενώ για τα επόμενα δύο χρόνια δεν θα έχουν δικαίωμα εισόδου στα γήπεδα. Στη φωτογραφία άποψη από την πυρκαγιά που προκλήθηκε κατά τα επεισόδια.

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ

Γκολ συμπαράστασης

Ποδοσφαιρικό τουρνουά με ιερό σκοπό θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο στο Εθνικό Στάδιο Πύργου με τη συμμετοχή του Ατρόμητου, του Αστέρα Τρίπολης, της Παναχαϊκής και του Πανηλειακού. Τα έσοδα του τουρνουά θα διατεθούν για την ανακούφιση των πληγέντων από τις πρόσφατες πυρκαγιές. Το πρόγραμμα του τουρνουά: Σάββατο, 18.00 Πανηλειακός – Παναχαϊκή, 20.00 Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος. Κυριακή, 18.00 Μικρός τελικός, 20.00 Μεγάλος τελικός.

ΠΣΑΤ

Πράσινο στην Αρχ. Ολυμπία

Ενεργά μέρος στην εκστρατεία αποκατάστασης των πληγεισών περιοχών και της Αρχαίας Ολυμπίας από τις πρόσφατες πυρκαγιές, αποφάσισε να λάβει ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου. Ανάμεσα σε άλλα, θα προσφέρει το ποσό των 10.000 ευρώ για δεντροφύτευση του χώρου της Αρχαίας Ολυμπίας, σύμφωνα με τις κατευθύνσεις των αρμοδίων υπηρεσιών και φορέων. Στη δεντροφύτευση θα μετάσχει πολυμελής αντιπροσωπεία του ΠΣΑΤ. Θα προσφέρει αθλητικό υλικό σε σύλλογο της περιοχής της Ζαχάρως, που επλήγη περισσότερο. Θα αφιερώσει την ετήσια γιορτή των κορυφαίων του αθλητισμού στην προστασία του περιβάλλοντος.

 

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΛΟΥΡΕΝΣΟ

Μικρό το πρόβλημα

«Καθαρή» ήταν η μαγνητική τομογραφία του Λουίς Λουρένσο. Ο Πορτογάλος επιθετικός του Πανιωνίου υποφέρει από χρόνια τενοντίτιδα, η οποία αναμένεται να ξεπεραστεί με αποχή από τις προπονήσεις για λίγες ημέρες και με ειδική θεραπεία που θα του συστήσουν οι γιατροί. Ο παίκτης των «κυανέρυθρων» απέφυγε τα χειρότερα και θα είναι μετά από δέκα ημέρες στη διάθεση του Εβαλντ Λίνεν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή