ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

1' 40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΣΛΟΒΕΝΙΑ: Μεγάλο πλήγμα υπέστη η ομάδα του Αλες Πίπαν, η οποία χάνει τον πλέι μέικερ της, Αλεξάνταρ Τσάπιν, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στην πρεμιέρα της διοργάνωσης με την Ιταλία. Ο Τσάπιν θα χάσει το υπόλοιπο ευρωμπάσκετ, αφού θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον τρεις βδομάδες. Ο πρώην παίκτης του Πανελληνίου χτύπησε στο γόνατο και πλέον ο Πίπαν καλείται να βρει τον αντικαταστάτη του στην περιφέρεια.

ΑΡΗΣ: Μετά από ένα επίπονο καλοκαίρι που περιελάμβανε υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα της Βοσνίας, ο Τέρελ Καστλ αφίχθη χθες στη Θεσσαλονίκη, τονίζοντας ότι ανυπομονεί να αρχίσει τις προπονήσεις με τους συμπαίκτες του, στους «κιτρινόμαυρους».

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Το δικό της λιθαράκι στην αναδόμηση των περιοχών που επλήγησαν από τις πρόσφατες πυρκαγιές στη χώρα μας θα βάλει η «κυανέρυθρη» ΚΑΕ μετά από πρόταση του προέδρου Ηλία Λιανού. Ετσι, όπως αποφασίστηκε ομόφωνα από το Διοικητικό Συμβούλιο τα έσοδα από το 18ο Τουρνουά «Ανδρέας Βαρίκας» που θα διεξαχθεί στις 5-6-7 Οκτωβρίου θα κατατεθούν στον λογαριασμό για την αποκατάσταση των πυρόπληκτων.

ΠΑΟΚ: Κοντά στην απόκτηση του Γαλλοαλγερινού πλέι μέικερ, Αλί Μπουζιάν, βρίσκεται ο «Δικέφαλος» του Βορρά. Ο 30χρονος καλαθοσφαιριστής αναμένεται στη Θεσσαλονίκη μέχρι την Παρασκευή για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας, εφόσον πρώτα εξασφαλίσει την ελευθερία του από τη Ντιζόν.

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΤΡΩΝ: Την απόκτηση του Περικλή Δορκοφίκη ανακοίνωσε χθες η ομάδα της Αχαΐας. Ο Ελληνας φόργουορντ επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα μετά από 2 χρόνια θητείας στην Ιταλία.

ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ: Χάνει το υπόλοιπο της προετοιμασίας της ομάδας του κάμπου, ο Κόρεϊ Μπέλσερ, μετά από διάστρεμμα που υπέστη στην πρωινή προπόνηση. Το ιατρικό επιτελείο της Θεσσαλικής ομάδας που εξέτασε τον Μπέλσερ διέγνωσε ότι πρόκειται για διάστρεμμα που θα τον αφήσει εκτός προπονήσεων για μια εβδομάδα και άμεσα ξεκίνησε θεραπεία.

ΕΕΑ: Επτά ΚΑΕ της Α1 κατηγορίας και τέσσερα ΤΑΚ της Α2, πήραν, χθες από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, πιστοποιητικό συμμετοχής στα αντίστοιχα πρωταθλήματα που μετέχουν. Οι ΚΑΕ είναι το Μαρούσι, ο Αρης, ο Κολοσσός Ρόδου, ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός, ο Πανελλήνιος και ο Πανιώνιος. Τα ΤΑΚ είναι η Α.Ο. Δάφνη, το Διεθνές Κολέγιο, η Ξάνθη Α.Σ. και η ΜΕΝΤ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή