«Μετεωρίτης» απειλεί να διαλύσει τον Αρη

«Μετεωρίτης» απειλεί να διαλύσει τον Αρη

1' 39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στα εξ ων συνετέθη φαίνεται να διαλύεται το οικοδόμημα του Αρη. Εκείνοι που εμφανίζονταν ιδιαίτερα επιφυλακτικοί με τις εξαγγελίες του Μάνελ Φερέρ δικαιώνονται, και στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο πλέον κανείς δεν ξέρει ποια μπορεί να είναι η επόμενη ημέρα.

Η σύγκρουση του Ισπανού μάνατζερ με τον Λάμπρο Σκόρδα μπορεί να πάρει μεγάλες διαστάσεις εκτός κι αν η διοίκηση της ΠΑΕ προλάβει την έκρηξη. Για την ώρα το πρώτο θύμα της διαμάχης είναι ο Χουάν Κάρλος Ολίβα, ο οποίος, με πρόφαση την ισοπαλία στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Πανιώνιο, είδε την πόρτα της εξόδου.

Μπάγεβιτς

Ο Λάμπρος Σκόρδας αναζητά την κίνηση που θα δείξει στους οπαδούς της ομάδας ότι είναι εδώ και μπορεί να βοηθήσει τον Αρη να σταθεί όρθιος σε μια εξαιρετικά δύσκολη στιγμή. Στόχος του είναι να φέρει στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο τον Ντούσαν Μπάγεβιτς όσο κι αν αυτό είναι εξαιρετικά δύσκολο. Πριν από αυτό, όμως, ο κ. Σκόρδας θα πρέπει να κινηθεί έγκαιρα ώστε να κρατήσει στην ομάδα τους ποδοσφαιριστές που ανήκουν στον Μάνελ Φερέρ. Ο Ισπανός μάνατζερ μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης έθεσε εαυτόν εκτός ομάδας και χαρακτήρισε τον Λάμπρο Σκόρδα και τους συνεργάτες του ερασιτέχνες: «Του δίνω περιθώριο δύο ημερών να υπογράψει τη σύμβαση για να μην πετάξει μια προσπάθεια ενός χρόνου. Αν δεν το κάνει, καλύτερα να φύγει από την ομάδα, γιατί κάνει ζημιά. Ο Αρης βρίσκεται σε χέρια ερασιτεχνών και δεν μπορεί να αναπτυχθεί. Νιώθω προσκεκλημένος σε μια ομάδα που εγώ ουσιαστικά έχω φτιάξει, χωρίς να πάρω ούτε προμήθεια».

«Πυρά» Παράσχου

Στον ΠΑΟΚ περιμένουν σήμερα την άφιξη του Φερνάντο Σάντος, ενώ χθες ο Γιώργος Παράσχος αποχαιρέτησε τον «δικέφαλο» με αιχμές κατά του Θοδωρή Ζαγοράκη: «Φεύγω πάντως με πίκρα από τον ΠΑΟΚ, καθώς θα προτιμούσα μια πιο ξεκάθαρη στάση από τη διοίκηση και τον Θοδωρή Ζαγοράκη, αφού δεν με ήθελαν, ας μου το έλεγαν από το καλοκαίρι ότι δεν επιθυμούσαν να συνεχιστεί η συνεργασία μας. Τράβηξα όλο το λούκι της προετοιμασίας, όπου έγινε πολύ καλή δουλειά, η οποία θα φανεί στη συνέχεια και στο γήπεδο».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή