Αρκεί και η ισοπαλία

1' 23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο πρώτος, εύκολος πάντως, στόχος επετεύχθη. Η εθνική ομάδα πόλο των ανδρών νίκησε χθες την Ολλανδία με 15-7 (3-1, 3-2, 4-3, 5-1), πήρε την επιθυμητή διαφορά τερμάτων σε σχέση με την Ιταλία και πλέον στον σημερινό αγώνα με τους Ιταλούς της αρκεί και η ισοπαλία για να προκριθεί στους ημιτελικούς του ευρωπαϊκού προολυμπιακού τουρνουά της Μπρατισλάβας.

Η ελληνική ομάδα δεν είχε άγχος στον χθεσινό αγώνα, δεδομένου ότι η Ιταλία είχε νικήσει νωρίτερα τη Σλοβενία μόνο με 10-8. Πάντως, στο μέσον του τρίτου οκτάλεπτου το σκορ ήταν 6-5. Μετά, όμως, οι παίκτες του Σάντρο Καμπάνια επιβεβαίωσαν την ανωτερότητά τους κι έφτασαν εύκολα στη νίκη.

Για πρώτη φορά στο τουρνουά έπαιξε ο τερματοφύλακας, Νίκος Δεληγιάννης, που αντικατέστησε τον Γιώργο Ρέππα 1΄50΄΄ μετά την έναρξη του τέταρτου οκτάλεπτου, έχοντας ξεπεράσει την κάκωση στην παλάμη του δεξιού χεριού.

Για την Ελλάδα έπαιξαν οι Ρέππας (Δεληγιάννης), Σχίζας 5, Φουντούλης, Κοκκινάκης 1, Χρ. Αφρουδάκης 2, Θεοδωρόπουλος 1, Χατζηδάκης, Ντόσκας 2, Γ. Αφρουδάκης 1, Μιτελούδης 1, Βλοντάκης, Μυλωνάκης 2.

«Μέχρι τώρα έχουμε κάνει τη δουλειά μας πολύ καλά. Αύριο μας περιμένει ένας σημαντικός αγώνας, απέναντι σε έναν αντίπαλο του ίδιου επιπέδου, για τον οποίο οι παίκτες μου τρέφουν σεβασμό, αλλά όχι φόβο. Οι πιθανότητες είναι 50-50, ωστόσο σκεφτόμαστε απόλυτα θετικά και είμαστε αισιόδοξοι. Οποτε αντιμετωπίζω την εθνική ομάδα της χώρας μου, προσπαθώ να βάζω στην άκρη τα συναισθήματά μου για την πατρίδα μου και να επικεντρώνω στα συναισθήματα που έχω για την ομάδα μου. Εχω, λοιπόν, στο μυαλό μόνο την ομάδα μου και δεν σκέφτομαι τίποτε άλλο, παρά μόνο τη νίκη της Ελλάδας», δήλωσε ο Σάντρο Καμπάνια.

Η βαθμολογία (3 αγώνες): Μαυροβούνιο 9, Ελλάς 6, Ιταλία 6, Σλοβενία 3 (4 αγώνες), Ολλανδία 0.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή