Γερό «λίφτινγκ» έγινε στο γήπεδο Καραϊσκάκη

Γερό «λίφτινγκ» έγινε στο γήπεδο Καραϊσκάκη

1' 26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τρία χρόνια λειτουργίας συμπλήρωσε το γήπεδο Καραϊσκάκη. Στο διάστημα αυτό παρατηρήθηκαν ελλείψεις και δυσλειτουργίες, τις οποίες η ΠΑΕ Ολυμπιακός αποφάσισε να τις αντιμετωπίσει, προχωρώντας το καλοκαίρι σε μία σειρά παρεμβάσεων. Οπως ανακοινώθηκε απ’ την πειραϊκή εταιρεία,  το κόστος των εργασιών ανήλθε περίπου στα δύο εκατομμύρια ευρώ, με στόχο να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο το γήπεδο σε θέματα ασφάλειας και παροχής υπηρεσιών προς τους φιλάθλους. Το γήπεδο Καραϊσκάκη, δίνει πλέον περισσότερες δυνατότητες χρήσης στον Ολυμπιακό, αλλά και σε όποιον το χρησιμοποιεί, ενώ οι διευκολύνσεις και η ασφάλεια που παρέχει στους θεατές, τόσο κατά την είσοδό τους σε αυτό, όσο και κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στις κερκίδες, έχουν βελτιωθεί πλέον σημαντικά.

Ωστόσο, το πρώτο εντός έδρας επίσημο παιχνίδι του Ολυμπιακού θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία θεατών. Πρόκειται για την πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ όπου οι «ερυθρόλευκοι» θ’ αντιμετωπίσουν τη Λάτσιο στις 18 του μηνός. Με τις βελτιώσεις που έγιναν στο γήπεδο Καραϊσκάκη, στόχος των υπευθύνων των Πειραιωτών είναι να μειωθεί στο ελάχιστο ο κίνδυνος νέας τιμωρίας της ομάδας. Βεβαίως, θα πρέπει να βοηθήσουν και οι οπαδοί της ομάδας με τη συμπεριφορά τους στις κερκίδες.

Συνοπτικά, έγινε μία… ενδεκάδα παρεμβάσεων στο φαληρικό γήπεδο. Ανάμεσα σε άλλα, οι αρμόδιοι προχώρησαν σε αλλαγή χλοοτάπητα. Τοποθετήθηκε ο τύπος Vermuda. Πρόκειται για μια ποικιλία που έχει μεγάλη αντοχή στη χρήση, η οποία μπορεί να αυξηθεί κατά 20%. Εγινε προμήθεια συστήματος εναλλακτικού φωτισμού. Το σύστημα εναλλακτικού φωτισμού, έχουν προμηθευτεί μέχρι σήμερα 21 στάδια σε όλο τον κόσμο και λειτουργεί συμπληρωματικά στον φυσικό φωτισμό, καλύπτοντας το σημειακό έλλειμμα που υπάρχει λόγω του σκεπάστρου. Αλλαξαν τα καθίσματα  στο χώρο των επισήμων, όπου τοποθετήθηκαν νέα. Τοποθετήθηκαν προστατευτικά πετάσματα, τα οποία προσφέρουν μεγαλύτερη ασφάλεια των φιλάθλων για την παρακολούθηση των αγώνων. Επίσης, τοποθετήθηκαν ειδικά δίκτυα στα πέταλα του γηπέδου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή