Ενεση… αισιοδοξίας από τον Καραγιάννη

Ενεση… αισιοδοξίας από τον Καραγιάννη

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη Ρωσία χτυπάει από σήμερα η καρδιά του ευρωπαϊκού βόλεϊ. Στη Μόσχα και την Αγία Πετρούπολη βρίσκονται οι 16 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, οι οποίες θα διεκδικήσουν το «στέμμα» της Γηραιάς Ηπείρου. Μέσα σε αυτές είναι και το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Η εθνική μας μετέχει στον Α΄ όμιλο και στη «Βενετία του Βορρά», την Αγία Πετρούπολη, θα βρει μπροστά της, στον δρόμο για τους «12», τις Ολλανδία, Γερμανία και Σερβία. Σήμερα οι διεθνείς μας έχουν ρεπό και το πρώτο τους παιχνίδι θα το δώσουν αύριο με αντίπαλο τις «τουλίπες». Για τον όμιλό μας πραγματοποιείται η αναμέτρηση Ολλανδία – Σερβία, από τον οποίο το τεχνικό μας επιτελείο θα βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα. Για τον Γ΄ όμιλο θα γίνουν οι αγώνες, Σλοβενία – Ισπανία και Σλοβακία – Γερμανία.

Στην αποστολή ενσωματώθηκε χθες ο Νίκος Καραγιάννης. Ο παίκτης βρίσκεται σε άριστη κατάσταση και είναι έτοιμος να ζήσει ένα από τα αθλητικά του όνειρα.

«Η συμμετοχή σε τέτοια διοργάνωση ήταν από τους μεγαλύτερους στόχους στην καριέρα μου. Είναι μεγάλη τιμή να αγωνίζεσαι με το εθνόσημο. Εκανα προετοιμασία τέσσερις μήνες για το ευρωπαϊκό. Ευτυχώς, το διάστημα που μεσολάβησε μέχρι να βρεθώ ξανά στην ομάδα ήταν μικρό, οπότε, ουσιαστικά, είναι σα να μην σταμάτησα ποτέ. Το ένιωσα όταν ήρθα στο ξενοδοχείο, από την υποδοχή που μου έκαναν οι συμπαίκτες μου και οι προπονητές. Είμαι πανέτοιμος και θα μπορέσω να βοηθήσω οποιαδήποτε στιγμή την ομάδα. Η προετοιμασία ήταν καλή. Εύχομαι οι προσδοκίες να επαληθευτούν, γιατί έχει ανάγκη το άθλημα στην Ελλάδα από μια διάκριση», υπογράμμισε ο 26χρονος αθλητής.

Για τον Β΄ όμιλο σήμερα θα παίξουν, Ρωσία – Βέλγιο και για τον Δ΄. Βουλγαρία – Κροατία και Ιταλία – Φινλανδία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή