Μας υπολογίζουν σοβαρά οι Σέρβοι

Μας υπολογίζουν σοβαρά οι Σέρβοι

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΑΓΙΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ. Εναν γνώριμο θα βρουν απέναντί τους οι Ελληνες στον αγώνα με τη Σερβία. Είναι ο πρώην παίκτης της Λαμίας, Νικολάι Κοβάτσεβιτς «Ο αγώνας με την εθνική σας θα είναι δύσκολο παιχνίδι, όπως κάθε αγώνας σε αυτό το επίπεδο. Υπάρχουν καλοί παίκτες στην ομάδα σας, παρόλο που κάποιοι τραυματίστηκαν και δεν ήρθαν. Εμείς δεν έχουμε προβλήματα», τόνισε.

– Μεγάλο ενδιαφέρον για την πορεία της εθνικής μπάσκετ δείχνουν οι παίκτες του βόλεϊ. Ρωτούν δε, για να μάθουν όχι μόνο τα αποτελέσματα αλλά και… ανάλυση των φάσεων.

– «Παγωμένο» είναι το στάδιο «Γιουμπιλέινι», όπου θα γίνουν οι αγώνες για τον Α΄ και τον Γ΄ όμιλο του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Σε αυτό δεν φταίει το ρωσικό κρύο. Απλά στο στάδιο λειτουργούν γήπεδα για χόκεϊ στον πάγο και, παρά τις προσπάθειες των διοργανωτών για να το ζεστάνουν, οι διάδρομοι είναι παγωμένοι. Βέβαια, με μπουφάν κυκλοφορούν μόνο όσοι προέρχονται από μεσογειακές χώρες.

– Από το αεροπλάνο κατευθείαν για προπόνηση παραλίγο να πάει ο Νίκος Καραγιάννης. Ο παίκτης ήλθε με όρεξη για να προσφέρει.

Δεν τον πείραξε η ταλαιπωρία του ταξιδιού ούτε το κρύο και έδωσε πρώτος το παρόν στο προσκλητήριο του Αλέκου Λεώνη. Από ό,τι φαίνεται, έχει καταλάβει πολύ καλά ότι πρόκειται για μια από τις μεγάλες ευκαιρίες στην καριέρα του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή