Ρισκάρει για μετάλλιο ο Μάρας

Ρισκάρει για μετάλλιο ο Μάρας

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Βλάσης Μάρας ήταν, για άλλη μια φορά, ο μεγάλος πρωταγωνιστής της εθνικής ομάδας ενόργανης γυμναστικής σε μεγάλη διοργάνωση. Στο παγκόσμιο πρωτάθλημα που διεξάγεται στην Στουτγκάρδη (Γερμανία), προκρίθηκε στον τελικό του σύνθετου ατομικού ως 18ος και του μονόζυγου ως 5ος με 15,300 βαθμούς. Στον προκριματικό δεν ρίσκαρε στο μονόζυγο, γιατί προείχε να πάρει τους βαθμούς για την συνολική κατάταξη της ομάδας. Με τους βαθμούς που έδωσε, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο να εξασφαλίσει η Ελλάς συμμετοχή στους Ολυμπιακούς του Πεκίνου τουλάχιστον μ’ έναν αθλητή, ενώ, ήδη, είχε πάρει μία θέση στις γυναίκες. Στον τελικό, που θα γίνει την Κυριακή, όμως, τα πράγματα θα είναι διαφορετικά. Ο στόχος του είναι το μετάλλιο. Και αυτό δεν πρόκειται να κατακτηθεί με συντηρητικό πρόγραμμα. Γι’ αυτό θα ρισκάρει.

«Γνωρίζω ότι θα έχω πολύ δύσκολο έργο, αφού θα πρέπει να συναγωνιστώ σπουδαίους γυμναστές. Στον τελικό, πρέπει αναγκαστικά να ρισκάρω. Αν μου βγει το ρίσκο που θα πάρω με το πρόγραμμά μου, τότε θα καταφέρω να «παίξω» για τα μετάλλια. Το βέβαιο είναι ότι από εδώ και πέρα τα πράγματα γίνονται όλο και πιο δύσκολα, με απώτερο στόχο τη διάκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου», δήλωσε.

Ο τελικός του σύνθετου ατομικού θα διεξαχθεί αύριο. Σήμερα θα γίνει ο τελικός του ομαδικού ανδρών.

Ο Βασίλης Τσολακίδης, που στον προχθεσινό αγώνα, στις ασκήσεις του δίζυγου, τραυματίστηκε στον αυχένα και στο πόδι, χθες δεν ένιωθε ενοχλήσεις, αλλά προληπτικά συνέχισε τη θεραπεία με αντιφλεγμονώδη φάρμακα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή