Σάντος: Ηρθα με διαβεβαιώσεις Ζαγοράκη

Σάντος: Ηρθα με διαβεβαιώσεις Ζαγοράκη

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πέρα από τη σκληρή δουλειά ο Φερνάντο Σάντος δεν είχε τη διάθεση να υποσχεθεί κάτι άλλο στους φίλους του ΠΑΟΚ που τον περίμεναν χθες το απόγευμα στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης.

Ο Πορτογάλος προπονητής τόνισε πως θα δώσει το μέγιστο των δυνατοτήτων του για να φτάσει η ομάδα στην επίτευξη των στόχων της: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος που ήρθα στη Θεσσαλονίκη. Ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη ομάδα σε Ελλάδα και Ευρώπη. Οπως πάντα θέλω να δώσω το μέγιστο των δυνατοτήτων μου, όπως κάνω σε όλες τις ομάδες. Χρειάζομαι την υποστήριξη των παικτών και της διοίκησης για να κάνω θετικά πράγματα στην ομάδα. Ο Ζαγοράκης είναι ένας βασικός λόγος που ήρθα εδώ. Τον γνωρίζω πολύ καλά και μου έδωσε τις διαβεβαιώσεις ότι θα μπορέσω να πετύχω το έργο μου. Υπόσχομαι στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ ότι θα δουλέψω πάρα, πάρα πολύ».

Μία ημέρα νωρίτερα, ο Φερνάντο Σάντος, μιλώντας στον Τύπο της πατρίδας του όμως, δήλωσε αποφασισμένος να οδηγήσει τον «δικέφαλο» πολύ σύντομα στην κορυφή:

«Είμαι έτοιμος να δουλέψω σκληρά και περιμένω να έχω την ίδια επιτυχία που είχα και στο παρελθόν στην Ελλάδα. Ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα με μεγάλη ιστορία, αλλά δεν έχει καταφέρει να κατακτήσει το πρωτάθλημα εδώ και πολλά χρόνια. Ο πρώτος χρόνος θα είναι μεταβατικός, στον δεύτερο και τον τρίτο όμως περιμένω να παλέψουμε για την κορυφή».

Μπάγεβιτς – Αρης

Στον Αρη περιμένουν την απάντηση του Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο οποίος ζήτησε προθεσμία είκοσι τεσσάρων ωρών από τον Λάμπρο Σκόρδα. Ο Σερβοέλληνας προπονητής με δηλώσεις του έχει αφήσει ανοιχτό κάθε ενδεχόμενο, παράλληλα όμως οι «κιτρινόμαυροι» εξετάζουν κι άλλες περιπτώσεις για τον πάγκο τους, μιας και γνωρίζουν πολύ καλά τις δυσκολίες που υπάρχουν για την ολοκλήρωση της συγκεκριμένης υπόθεσης.

– Στον Ηρακλή, οι Μαλαγκουένιο, Γκαρσία και Περπερίδης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα προπόνησης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή