ΣΥΝΤΟΜΑ

1' 51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΛΑΡΙΣΑ «Εκοψε» το Αλκαζάρ η UΕFΑ

Η UEFA «έκοψε» ως ακατάλληλο για ευρωπαϊκό παιχνίδι το γήπεδο Αλκαζάρ και ο εντός έδρας αγώνας της Λάρισας με τη Μπλάκμπερν θα γίνει στο Πανθεσσαλικό. Η αντιπροσωπεία της UEFA επιθεώρησε χθες το γήπεδο του Βόλου, έμεινε ικανοποιημένη σε γενικές γραμμές από τα όσα είδε και έδωσε την άδειά της να γίνει εκεί το παιχνίδι.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ

Αλλαγές και πρόκριση

Τρεις αλλαγές στην ώρα έναρξης αποφασίστηκαν στα παιχνίδια Κυπέλλου του ερχόμενου Σαββάτου. Μεσσηνιακός-Πανσερραϊκός θα παίξουν στις 16.15, Εθνικός Κατερίνης-Κέρκυρα στις 15.30 και Διαγόρας-Χαϊδάρι στις 18.00. Παράλληλα, την πρόκριση στη δεύτερη φάση εξασφάλισε χθες ο Αίας Σαλαμίνας μετά την εντός έδρας νίκη του με 2-1 σε βάρος της Ρόδου και με τον οποίο ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος της διοργάνωσης. Επόμενος αντίπαλος για τον Αίαντα είναι ο Εθνικός.

ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ

Νέος χλοοτάπητας

Το απωθητικό θέαμα του «καμένου» χόρτου στο παιχνίδι του ΟΦΗ με την Καλαμαριά στο «Παγκρήτιο», οδήγησε στην απόφαση να ξηλωθεί ο χλοοτάπητας και να μπει νέος. Οι εργασίες έχουν ήδη ξεκινήσει και εκτιμάται ότι στο παιχνίδι του Εργοτέλη με τον Παναθηναϊκό στις 22 Σεπτεμβρίου, ο νέος χλοοτάπητας θα είναι έτοιμος προς χρήση και η εικόνα θα είναι καλύτερη.

ΞΑΝΘΗ

Φιλική νίκη με Λέφσκι

Ντεμπούτο με γκολ έκανε ο Τόμας Ραντζίνσκι, στη φιλική νίκη της Ξάνθης με 2-1 επί της Λέφσκι στη Σόφια. Ο Καναδός διεθνής πέτυχε το νικητήριο γκολ στο 57΄. Οι Βούλγαροι προηγήθηκαν με πέναλτι του Τοπουζάκοφ στο 9΄ και η Ξάνθη ισοφάρισε με τον Πόι στο 27.

ΦΕΡΓΚΙΟΥΣΟΝ

Δεν ξεχνά τον Μπέκαμ

Την εκτίμησή του ότι ο Ντέιβιντ Μπέκαμ δε μπορεί από μόνος του να αλλάξει τη μοίρα του ποδοσφαίρου στις Ηνωμένες Πολιτείες, εξέφρασε ο άνθρωπος που ουσιαστικά τον έκανε να φύγει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο σερ Αλεξ Φέργκιουσον. Ο τεχνικός των πρωταθλητών Αγγλίας υπογράμμισε επίσης ότι ο Μπέκαμ ήταν σπουδαίος επαγγελματίας μέχρι που παντρεύτηκε…

ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ

Βίιζε εναντίον Λεβ

Ο τερματοφύλακας της Βέρντερ, Τιμ Βίιζε, επιτέθηκε σε συνέντευξή του στον εκλέκτορα της Εθνικής Γερμανίας, Γιόακιμ Λεβ, για τον παραγκωνισμό του από τη «νάσιοναλμανσαφτ». Ο κ. Λεβ ανακοίνωσε ότι βασικός κάτω από τα δοκάρια της Γερμανίας θα είναι ο Γιενς Λέμαν της Αρσεναλ στον αγώνα του Σαββάτου με την Ουαλία, ενώ θεωρείται ότι ο Βίιζε είναι πέμπτος μεταξύ των τερματοφυλάκων στη σειρά επιλογής του Γερμανού τεχνικού.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή