ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

1' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κοντά στην απόκτηση του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους βρίσκονται οι «ερυθρόλευκοι» σύμφωνα με την ισπανική «Marca». Πάντως, ο Λιθουανός δεν έχει ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του, ενώ και η Ρεάλ Μαδρίτης έχει μπει πολύ γερά στο παιχνίδι της απόκτησής του. Αλλωστε, υπάρχει και η «σίγουρη» λύση που «ακούει» στο όνομα, Τσάρλι Μπελ. Παράλληλα, έφτασε επιτέλους χθες στην Ελλάδα ο Ρόντρικ Μπλάκνεϊ, μετά από αρκετό διάστημα αδικαιολόγητης απουσίας. Ο Αμερικανός γκαρντ θα ενσωματωθεί σήμερα στην προετοιμασία των «ερυθρολεύκων», η οποία από το Σάββατο θα μεταφερθεί στο Παρίσι. Στο μεταξύ σήμερα αναμένεται στην Αθήνα ο Ιάκωβος Τσακαλίδης.

ΑΕΚ: Στο δυναμικό της Ενωσης, μετά από απουσία δύο χρόνων, ανήκει εκ νέου από χθες ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης. Ο έμπειρος σέντερ ήρθε σε συμφωνία με τη διοίκηση της ΚΑΕ και έτσι θα ενισχύσει τη «φροντ λάιν» του «Δικεφάλου», ο οποίος εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ολοκλήρωσε τις μεταγραφικές κινήσεις του ενόψει της νέας σεζόν. Παράλληλα, η ομάδα του Αγγελου Κορωνιού σε φιλικό αγώνα επικράτησε χθες στο Καρπενήσι του Ολυμπιακού με 81-74.

ΑΡΗΣ: Την επιθυμία του να κατακτήσει τίτλους με τη νέα του ομάδα εξέφρασε χθες το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «κιτρινόμαυρων», Ρέισον Τέρι: «Ο Αρης είναι η ομάδα που μου ταιριάζει και ανυπομονώ να αγωνιστώ γι’ αυτήν. Μπροστά μου παρουσιάζεται μια μεγάλη ευκαιρία και θέλω να ανταποκριθώ πλήρως στη νέα πρόκληση που ανοίγεται στην καριέρα μου», τόνισε μεταξύ άλλων ο 23χρονος Αμερικανός.

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΤΡΩΝ: Την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Γκιγιέρμο Ντίαζ ανακοίνωσε χθες η ομάδα της Αχαΐας, επιτρέποντας ουσιαστικά στον παίκτη να περάσει στην άλλη άκρη του Ατλαντικού και τους Λος Αντζελες Κλίπερς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή