Οι ισοπαλίες δίνουν υψηλές αποδόσεις

Οι ισοπαλίες δίνουν υψηλές αποδόσεις

1' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα αργούν αυτό το Σαββατοκύριακο καθώς υπάρχουν ματς στο πλαίσιο των προκριματικών ομίλων του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Η δική μας ομάδα αυτό το Σάββατο έχει ρεπό αλλά παίζει η Νορβηγία, την οποία θα αντιμετωπίσουμε την Τετάρτη στο Οσλο, στο πιο κρίσιμο παιχνίδι για την πρόκριση στα τελικά, που θα γίνουν το καλοκαίρι στα γήπεδα της Αυστρίας και της Ελβετίας.

Οι Νορβηγοί λοιπόν παίζουν αύριο στο Κισινάου με την σκληροτράχηλη Μολδαβία, που δεν χαρίζεται. Ασφαλώς οι Βίκινγκ είναι το φαβορί, όχι όμως με απόδοση 1,35 που προσφέρει ο ΟΠΑΠ.

Αν κάτι αξίζει τον κόπο, είναι να μαντέψουμε κλειστό σκορ, δηλαδή άντερ με απόδοση 1,65.

Μελετώντας τα ματς των εθνικών ομάδων, ξεχωρίσαμε -μόνο- κάποια με ισχυρή πιθανότητα ισοπαλίας και φυσικά υψηλή απόδοση. Κατά τη γνώμη μας, τέτοιου χαρακτήρα παιχνίδια είναι Λεττονία – Βόρειος Ιρλανδία, Σλοβακία – ΕΪΡΕ και Ιταλία – Γαλλία. Μοναδική περίπτωση νίκης που αξίζει τον κόπο, βλέπουμε στο ματς Σουηδίας – Δανίας, με φαβορί φυσικά τους Σουηδούς και απόδοση 1,85.

Από το πρόγραμμα των αγώνων των μικρών κατηγοριών του αγγλικού ποδοσφαίρου ξεχωρίζουμε, με τους γηπεδούχους να έχουν, λόγω φόρμας και κινήτρου τον πρώτο λόγο, τα ακόλουθα ματς. Λούτον – Μπρίστολ Ρόβερς, Ρόδεραμ – Ντάρλιγκτον, Κάρλαϊλ-Τρανμίρ και Λιντς – Χάρτπουλ.

Από τη δεύτερη κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος υπολογίζουμε τις έμπειρες και φιλόδοξες φέτος για την άνοδο στην πριμέρα ντιβιζιόν Θέλτα και Μάλαγα. Προσοχή στη φόρα που έχει πάρει η Καστεγιόν. Την Κυριακή παίζει και η δεύτερη κατηγορία στην Ιταλία. Μελετήστε τις πιθανότητες για νίκη της Αλμπινολέφε, της Μπολόνια, της Φροζινόνε και τη δυνατότητα της Ρίμινι να φύγει από το Ασκολι χωρίς να χάσει.

Επειδή στη Λατινική Αμερική η αξιοπιστία των πρωταθλημάτων δεν είναι υψηλή και πολλά ακούστηκαν τελευταία για το βραζιλιάνικο πρωτάθλημα, μένουμε σε τρία παιχνίδια της Αργεντινής, επειδή οι συγκεκριμένοι γηπεδούχοι είναι σε φόρμα και έχουν, οι δύο τουλάχιστον, βαρύ όνομα.

Υπολογίζουμε λοιπόν Εστουντιάντες, Ρίβερ Πλέιτ και Σαν Λορέντσο.Ν. Ν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή