ΣΥΝΤΟΜΑ

1' 46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΤΕΝΙΣ

Προκρίθηκε ο Φέντερερ

Σχετικά άνετη νίκη πέτυχε ο Ελβετός, Ρότζερ Φέντερερ επί του Αμερικανού, Αντι Ρόντικ με 3-0 (7-6, 7-6, 6-2) και προκρίθηκε στους ημιτελικούς του αμερικάνικου όπεν. Εκεί, θ’ αντιμετωπίσει τον Ρώσο, Ν. Νταβιντιένκο, ο οποίος επικράτησε του Γερμανού, Τ. Χάας με 3-0 (6-3, 6-3, 6-4). Στις γυναίκες το εισιτήριο για τον τελικό διεκδικούν οι Ενάν (Βέλγιο) – Βίνους Ουίλιαμς (ΗΠΑ), Κουζνιετσόβα (Ρωσία) – Τσακβετάτζε (Ρωσία).

ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΒΕΤΖΗ

Κίνηση ευαισθησίας

Η Πηγή Δεβετζή σε συνεργασία με την Adidas, που είναι η χορηγός εταιρεία της, ενώνουν τις δυνάμεις τους για να απαλύνουν λίγο τον πόνο και τη θλίψη που προκάλεσαν οι πυρκαγιές στους ανθρώπους των περιοχών που επλήγησαν από την μεγάλη καταστροφή. Χθες, ανακοινώθηκε η προσφορά βοήθειας με αθλητικό υλικό που θα δοθεί σε σχολεία των περιοχών που χτυπήθηκαν από τις πυρκαγιές.

ΜΟΝΤΕΡΝΟ ΠΕΝΤΑΘΛΟ

Εβδομος ο Βάσιλας

Την 7η θέση με 4.096 βαθμούς κατέλαβε ο Νίκος Βάσιλας, στο παγκόσμιο πρωτάθλημα εφήβων – νεανίδων, που διεξήχθη στην Πραιτώρια της Ν. Αφρικής. Ο Αρης Μουμτζής κατετάγη 16ος, στους 44, με 4.024 βαθμούς.

ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΙ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ

Προηγούνται οι Ελληνες

Χωρίς προβλήματα με τον αέρα συνεχίστηκαν χθες, στην Καβάλα, οι βαλκανικοί αγώνες ιστιοπλοΐας και στις περισσότερες κλάσεις προηγείται Ελληνας. Στα 470 οι Μ. Μηλαίος – Π. Κάγιαλης, στα Λέιζερ στάνταρντ ο Αρ. Μιχαήλ, στα Λέιζερ ράντιαλ η Βιργ. Κραβαριώτη, στις ιστιοσανίδες ανδρών ο Γ. Καραγιώργος και νέων ο Αλ. – Ι. Γιάκας. Στις υπόλοιπες προπορεύονται Τούρκοι. Στα Φινν ο Μουσλουμπάς (2ος ο Στ. Δρίτσας) και στα Οπτιμιστ ο Τουρκμέν (5ος ο Αλ. Μάγκουρας) και η Οζντέν (3η η Βασ. Καραχάλιου).

ΟΡΕΙΝΗ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ

Εμεινε πίσω ο μικρός

Στην 72η θέση του παγκοσμίου πρωταθλήματος ορεινής ποδηλασίας που διεξάγεται στο Φορτ Γουίλιαμς της Σκωτίας, τερμάτισε στο κρος κάντρυ ο Αλέξανδρος Κοκοβίκας στην κατηγορία των εφήβων.

ΠΣΑΤ

Βράβευση δημοσιογράφων

Ενας δικός μας, της «Κ», ο Νίκος Γαβαλάς, θα βραβευθεί από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αθλητικών Συντακτών για το 2006. Θα τιμηθεί για το τηλεοπτικό θέμα του «Ωρα των Πρωταθλητών – Ντούσαν Μπάγεβιτς». Θα βραβευθούν, επίσης, από τον γραπτό Τύπο οι Χρήστος Αθανασόπουλος, Σωκράτης Γκιόλιας, Δημήτρης Δραγώγιας, Ευαγγελία Μάνου, Παναγιώτης Χαραλαμπίδης και από τα ραδιοτηλεοπτικά μέσα οι Γιάννης Θειακός, Ευάγγελος Ιωάννου και Πάρης Καλημερίδης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή