ΣΥΝΤΟΜΑ

1' 40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΔΙΚΑΣΤΗΣΑπολογείται ο Αντζας

Σε απολογία για την Τρίτη κλήθηκε τελικώς ο Παρασκευάς Αντζας από το δικαστικό όργανο της Σούπερ Λίγκας για χειρονομία που έκανε την ώρα που αποχωρούσε από τον αγωνιστικό χώρο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας και ενώ είχε αντικρίσει την κόκκινη κάρτα στις καθυστερήσεις του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ωστόσο, ο Αντζας θα βρίσκεται την Τρίτη με την αποστολή της Εθνικής Ελλάδος στο Οσλο για τον κρίσιμο αγώνα με τη Νορβηγία της προκριματικής φάσης του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και δεν θα μπορέσει να παραστεί ενώπιον των αθλητικών δικαστών.

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ

Σέντρα το Σάββατο

Το Σάββατο 22 του μηνός θα διεξαχθεί η 2η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, όπως ανακοίνωσε χθες η διοργανώτρια αρχή. Συνοπτικά το πρόγραμμα: Σάββατο 22/9: 19.00 ΠΑΟΚ – Ηρακλής, Ξάνθη – Αστέρας Τρίπολης. Κυριακή 23/9: 17.00 Λάρισα – Βέροια, Πανιώνιος – Λεβαδειακός, 19.00 ΑΕΚ – Ατρόμητος, Καλαμαριά – Αρης, Ολυμπιακός – ΟΦΗ, 21.15 Εργοτέλης – Παναθηναϊκός.

 

ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΠ

Τέλος Οκτωβρίου ο τελικός

Στις 31 Οκτωβρίου θα διεξαχθεί τελικώς το Σούπερ Καπ, ανάμεσα στον πρωταθλητή Ολυμπιακό και την κυπελλούχο Λάρισα. Η αναμέτρηση ήταν αρχικά προγραμματισμένη για τις 8 Σεπτεμβρίου, όμως λόγω των απουσιών των πολλών διεθνών παικτών, δεν ήταν δυνατόν να διεξαχθεί.

 

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Βασσάρας στο Τσεχία – Εϊρε

Ο Κύρος Βασσάρας ορίστηκε από την UEFA να διευθύνει το παιχνίδι Τσεχία – Εϊρε για την προκριματική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2008. Βοηθοί του θα είναι οι Σαραϊδάρης, Γεναίος και τέταρτος ο Γερμανάκος. Επίσης ο Ζωγράφος θα είναι διαιτητής στον αγώνα Αρμενία – Ουκρανία (προκριματική φάση ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ελπίδων) με βοηθούς τους Μπερσή, Γούκο και τέταρτο τον Σταυρίδη.

ΑΡΣΕΝΑΛ

Για πάντα… Βενγκέρ

Ο Αρσέν Βενγκέρ υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την Αρσεναλ για άλλα τρία χρόνια, προς 5,9 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο, σύμφωνα με το BBC, που θα τον κρατήσει στο βόρειο Λονδίνο τουλάχιστον έως το 2011. Σήμερα αναμένεται και η επίσημη σχετική ανακοίνωση από την Αρσεναλ.

ΡΟΝΑΛΝΤΟ

Αχ, αυτό το γόνατο…

Στο Βέλγιο μετέβη χθες ο Ρονάλντο ώστε να εξετάσει ειδικός γιατρός το αριστερό του γόνατο, κατόπιν συνεννόησης με την ομάδα του, τη Μίλαν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή