«Σε τρία χρόνια πρωτάθλημα»

«Σε τρία χρόνια πρωτάθλημα»

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οταν πάτησε το πόδι του στη Θεσσαλονίκη το απόγευμα της Τετάρτης ο Φερνάντο Σάντος, απέφυγε τα μεγάλα λόγια και υποσχέθηκε σκληρή δουλειά. Χθες όμως στην πρώτη του συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ως προπονητής του ΠΑΟΚ τόνισε ότι στόχος είναι η κατάκτηση της κορυφής μέσα στα επόμενα τρία χρόνια: «Εχουμε μια αρχή, πρέπει να χτίσουμε μια οικογένεια. Να το κάνουμε αυτό σε πρώτη φάση, σε αυτή την οικογένεια έχουμε τους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές, τον κόσμο του ΠΑΟΚ, που είναι η δύναμη της ομάδας. Τον χρειαζόμαστε, για να χτίσουμε μια μεγάλη ομάδα και να περιμένουμε αυτό που θέλουμε όλοι. Ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα στην Ευρώπη, μια ομάδα που κάθε προπονητής θέλει να δουλέψει. Εχουμε σχέδια να κάνουμε τον ΠΑΟΚ σε 2-3 χρόνια να φτάσει εκεί που θέλουμε. Πιστεύω στον πρόεδρο, έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο που είμαι εδώ. Πιστεύουμε πολύ σε αυτό που κάνουμε, πιστεύουμε ότι έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε, με πολλή όρεξη. Οι παίκτες έχουν τις δυνατότητες».

Ο Πορτογάλος προπονητής τόνισε πως περιμένει συμπαράσταση και από τον κόσμο της ομάδας και ότι ευελπιστεί η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας να συνεχιστεί έτσι ώστε να φθάσουν τα 15 χιλιάδες ενώ στάθηκε στον ρόλο που έπαιξε ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ στην έλευσή του στην Θεσσαλονίκη: «Με τον κ. Ζαγοράκη έχουμε μία πολύ καλή σχέση, πολύ σεβασμό. Εχουμε νέους παίκτες στην ομάδα, αλλά πρέπει να έχω μία ομάδα για να κάνω καλή δουλειά. Αστέρια υπάρχουν στον ουρανό, πολλά. Ολοι μαζί μπορούμε να κάνουμε μία μεγάλη ομάδα. Το σημαντικό δεν είναι η ηλικία, είναι η ποιότητα. Η επιθυμία μου είναι να χτίσω μια ομάδα που στα τρία χρόνια να είναι στην 1η θέση. Πρέπει να αλλάξουμε το μυαλό. Πρέπει πάντα να παίζουμε για τη νίκη. Με τη δουλειά, μπορούμε να φτάσουμε παντού».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή