ΣΥΝΤΟΜΑ

2' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΠΟΛΟ

Με ελπίδες οι έφηβοι στο Ευρωπαϊκό

Ν’ αποδείξουν ότι το ελληνικό πόλο δεν έχει μόνο παρόν αλλά και μέλλον, θα επιδιώξουν από σήμερα οι παίκτες της εθνικής ομάδας των εφήβων, που θ’ αγωνιστούν στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, το οποίο θα γίνει ως τις 15 του μηνός στη Μάλτα. Στην Α΄ φάση η Ελλάς θ’ αντιμετωπίσει κατά σειρά τις Ισπανία (σήμερα), Ιταλία (αύριο) και τη Μάλτα (Δευτέρα.) Οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου θα προκριθούν στους προημιτελικούς. Ο όμιλος της Ελλάδος είναι ο δυσκολότερος. Οι υπόλοιποι όμιλοι είναι: Α΄: Ολλανδία, Σλοβενία, Ουγγαρία, Γαλλία. Γ΄: Πολωνία, Λευκορωσία, Σερβία, Σλοβακία. Δ΄: Τουρκία, Μαυροβούνιο, Ρουμανία, Κροατία. Ο Τάσος Δούμπας επέλεξε για την ομάδα τους εξής 13 πολίστες: Κώστας Γαλανίδης, Αντώνης Χαριτάκης, Αλέξανδρος Γούνας, Μάξιμος Πετρόχειλος, Νίκος Μπατάκης, Νίκος Κουλιεράκης, Κώστας Φωτίου, Φώτης Σταθόπουλος, Χρήστος Κουτσιαλής, Γιάννης Σπύρου, Πέτρος Δουδέσης, Γιάννης Κουρλιάφτης, Μιχάλης Γκιάλης. Η Ελλάς, στον θεσμό, που πρωτοέγινε το 1987 στην Αθήνα, έχει κατακτήσει 4 μετάλλια. Ασημένια το 2000 και το 2001, και χάλκινα το 1992 και το 1997. Πέρσι η ομάδα μας κατετάγη 6η.

ΜΠΑΣΚΕΤ

Μπελ, ο αντι-Γιασικεβίτσιους

Παίκτης του Ολυμπιακού θα πρέπει να θεωρείται ο Τσάρλι Μπελ. Ο Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος βρίσκεται από την Πέμπτη το βράδυ στην Ελλάδα, έχει συμφωνήσει για διετές συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους» και αναμένεται να αποτελέσει τον αντι-Γιασικεβίτσιους, που έθεσε ως πρώτη του επιλογή την Μπαρτσελόνα, για τον οποίο ο Ολυμπιακός εξάντλησε όλα τα περιθώρια για την απόκτησή του. Με την επικείμενη μεταγραφή του Μπελ ο Ολυμπιακός θα έχει τρεις Αμερικανούς στο ρόστερ του (Γουντς και Ρόμπερτς είναι οι άλλοι δύο) και θα πρέπει ο ένας να αγωνίζεται μόνο στην Ευρωλίγκα.

ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΥΦΟΣ

Μένει στις ΗΠΑ

Σύμφωνα με δημοσίευμα αμερικανικής εφημερίδας, ο Ελληνας μπασκετμπολίστας, που ζει στις ΗΠΑ, Κώστας Κουφός, δέχτηκε κρούση να παίξει στην Ελλάδα, αλλά απέρριψε ένα άκρως δελεαστικό συμβόλαιο. Συγκεκριμένα, του προσέφεραν 5 εκατομμύρια δολάρια για τρία χρόνια. Το όνομα της ομάδας δεν αποκαλύπτεται. Τα σωματεία, πάντως, που μπορούν να προσφέρουν αυτά τα λεφτά είναι μόνον ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός.

ΙΠΠΑΣΙΑ

Βαλκανικοί στη Θέρμη

Το Βαλκανικό πρωτάθλημα ιππασίας συνεχίζεται σήμερα στον Ιππικό Ομιλο Θέρμης Θεσσαλονίκης. Το πρόγραμμα της ημέρας είναι: 9.30: Ομαδικό αγώνισμα και προκριματικός για το ατομικό αγώνισμα παίδων. 11.30: Ατομικό αγώνισμα εφήβων. 16.00: Ατομικό αγώνισμα ενηλίκων

ΣΤΙΒΟΣ

Οι έφηβοι στη Σερβία

Η νέα γενιά του ελληνικού στίβου, οι έφηβοι και οι νεάνιδες, θα δοκιμάσουν σήμερα και αύριο τις δυνάμεις τους στο Βαλκανικό πρωτάθλημα της κατηγορίας το οποίο θα διεξαχθεί στην πόλη Κρακούγεβατς της Σερβίας.

ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ

Για θέση στην εθνική

Αγώνες πρόκρισης για τις εθνικές ομάδες άρσης βαρών θα διεξαχθούν σήμερα στην αίθουσα του αθλήματος στον Αγιο Κοσμά. Οι αγώνες θ’ αρχίσουν στις 10 το πρωί.

ΚΑΝΟ ΚΑΓΙΑΚ

Αγώνες ανάπτυξης

Το μέλλον του κανό καγιάκ ήρεμων νερών θα καταθέσει τα διαπιστευτήριά του σήμερα (από τις 8.30) και αύριο (8.00) στην Ολυμπιακή εγκατάσταση του Σχινιά. Εκεί θα διεξαχθεί το πανελλήνιο πρωτάθλημα ανάπτυξης για παμπαίδες – παγκορασίδες και αρχάριους παίδες – κορασίδες. Θ’ αγωνισθοούν περί τους 250 αθλητές από 25 σωματεία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή