ΣΥΝΤΟΜΑ

2' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤΔεύτερο «κρας τεστ» με Κροατία

Αύριο στις 20.00 η εθνική μας ομάδα των ανδρών αντιμετωπίζει στη Μαδρίτη την Κροατία, στον δεύτερο αγώνα της για τον Ε΄ όμιλο της Β΄ φάσης του ευρωμπάσκετ. Στις 17.30 για τον ίδιο όμιλο η Πορτογαλία θα αντιμετωπίσει το Ισραήλ και στις 22.30 η Ρωσία την Ισπανία. Ο χθεσινός αγώνας της εθνικής μας με την Ισπανία, όπως και οι υπόλοιποι της διοργάνωσης ολοκληρώθηκαν μετά την έκδοση της «Κ».

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Εβδομάδα Λεοντίου

Στις αρχές της εβδομάδας θα γίνει η επέμβαση στο γόνατο του Λεοντίου, πιθανώς στο εξωτερικό. Οι υπεύθυνοι του ιατρικού τιμ του Παναθηναϊκού είναι σε επαφή με δύο ειδικούς γιατρούς, ένα Γάλλο και έναν Ιταλό, και σύντομα θα καταλήξουν ποιον θα επιλέξουν. Υπάρχει μια μικρή περίπτωση ο γιατρός που θα επιλεγεί να έλθει στην Αθήνα για να εγχειρίσει τον 23χρονο μέσο, για να μην ταλαιπωρηθεί περισσότερο. Το ακριβές μέγεθος της ζημιάς και ο χρόνος απουσίας του, θα φανούν ανάλογα με όσα φανούν κατά τη διάρκεια της επέμβασης. Οσον αφορά στους άλλους τραυματίες, ο Σιόντης επέστρεψε στα παιχνίδια και μετά τη διακοπή, αναμένεται να είναι στη διάθεση του Πεσέιρο και οι Ιβανσιτς, Μόρις, Σέριτς. Ο Γκονζάλες επιστρέφει στα μέσα του μήνα από την Αργεντινή και εκτιμάται ότι θα είναι έτοιμος να παίξει περίπου 30 με 40 ημέρες αργότερα. Οι λιγοστοί παίκτες που έχουν απομείνει στην Αθήνα, θα έχουν αύριο ρεπό και τη Δευτέρα θα κάνουν διπλή προπόνηση. Οι Νίνης, Μάτος και Δημούτσος θα ακολουθήσουν ειδικό πρόγραμμα για να ξεκουραστούν.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φιλικό με Βύζαντα

Φιλικό παιχνίδι κεκλεισμένων των θυρών δίνει το απόγευμα ο Ολυμπιακός στο γήπεδο Καραϊσκάκη με αντίπαλο τον Βύζαντα. Ο Τάκης Λεμονής δε θα έχει στη διάθεσή του τους δέκα διεθνείς της ομάδας, καθώς και τους τραυματίες Τζόρτζεβιτς, Ραούλ Μπράβο και Παπαδόπουλο.

ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ

«Πυρά» κατά ΕΠΟ

Το πρωτάθλημα έχει ήδη αρχίσει, αν δεν υπήρχαν οι καταστροφικές πυρκαγιές θα είχε πραγματοποιηθεί και η δεύτερη αγωνιστική και στον Απόλλωνα Καλαμαριάς μάταια περιμένουν την έκδοση των δελτίων των Λούκας Φαβάλι και Γιώργου Λαναρή. Οι βολές κατά της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας δεν λείπουν και περισσότερο αγανακτισμένος δείχνει ο Μάκης Κατσαβάκης ο οποίος δεν ξέρει πότε θα έχει στη διάθεσή του τους δύο ποδοσφαιριστές: «Δεν μπορούμε να περιμένουμε έναν υπάλληλο για να προχωρήσει τα έγγραφα και αν έχει άδεια να μην μπορούμε να έχουμε στη διάθεσή μας τους δύο παίκτες που υπολογίζουμε» τόνισε χαρακτηριστικά ο προπονητής των Ποντίων.

ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΩΝ

Αρχίζουν οι… εξετάσεις

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Αλέξης Αλεξίου, ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές που θα συμμετάσχουν στις προπονήσεις προεπιλογής και στους φιλικούς αγώνες της ομάδας, που θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα (10-12/9/2007). Οι ποδοσφαιριστές είναι: Ανδρούτσος, Μπέρτος, Μπουτζίκος, Λαμπρόπουλος, Κυργιάς, Δρόσος, Παπαδόπουλος, Καμινιώτης, Φελέκης, Παυλής, Ματσούκας, Μπαμπανιώτης, Μπαρμπούδης, Ηρακλής, Σκόνδρας, Ασλανίδης, Μούτσος, Κέντζογλου, Ψιάνος, Πουσπούλου, Σαμάρης, Ρες, Λαμπρόπουλος, Σαπανίδης, Παπαδόπουλος, Βλάχος, Μπαλλής, Μελίσσης, Φακίνος, Λαζαρίδης, Καραγκούνης, Χασομέρης, Ριγανάς, Τσέλος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή