Τι γραφει ο ξενος Τυπος

1' 48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

LA GAZZETTA DELLO SΡΟRΤ

Εκτός τοπ-5 οι Ρόνι, Ετό

Το αγγλικό περιοδικό Four Four Two (δηλαδή 4-4-2) άφησε έξω τον Ροναλντίνιο από τη λίστα του με τους πέντε καλύτερους ποδοσφαιριστές αυτή την εποχή στον κόσμο. Ο κατάλογος αποτελείται από τους Κακά της Μίλαν, Κριστιάνο Ρονάλντο και τρεις συμπαίκτες του «Ρόνι» στην Μπαρτσελόνα, τους Λιονέλ Μέσι, Ντέκο και Τιερί Ανρί. Από τη λίστα, βεβαίως, απουσιάζει και άλλος ένας σταρ της Μπαρτσελόνα, ο Σαμουέλ Ετό, ενώ στην Αγγλία σχολιάζεται η παντελής απουσία κάποιου Αγγλου ποδοσφαιριστή. Ακόμη χειρότερα, από τους 100 που προτάθηκαν να συμπεριληφθούν στην πεντάδα μόνο οι 14 είναι υπήκοοι της Αυτής Μεγαλειότητος, αν και 34 από τους 100 αγωνίζονται σε αγγλικούς συλλόγους. Πρόκειται για ένα γεγονός που δίνει φρέσκια τροφή στη βρετανική γκρίνια κατά της εισβολής αλλοδαπών ποδοσφαιριστών σε βάρος των εγχώριων ταλέντων.

ΑS

Πρόβλημα με τα φάουλ

Βγήκε ένα συμπέρασμα από την πρώτη ήττα της Εθνικής Ισπανίας στο Ευρωμπάσκετ: Οταν δεν κάνει φάουλ κερδίζει, αλλά όταν το ματς μπλέκει και μπαίνει σε μάχη σώμα με σώμα, τότε χάνει. Σε όλα τα δεκάλεπτα σκόραρε πιο πολλούς πόντους από την Κροατία, έχοντας από δύο έως τέσσερα φάουλ σε καθεμιά περίοδο, ενώ στην τρίτη περίοδο που έκανε δέκα φάουλ πέτυχε 15 πόντους και δέχτηκε 27. Ετσι μας ξέφυγε το παιχνίδι. Σε αυτό το τρίτο δεκάλεπτο εξαφανίστηκε όλη η μαγεία. Συνέπεσε με την έξοδο του Γκασόλ και την απίστευτη αδράνεια του Πέπου, ο οποίος δεν ζήτησε κανένα τάιμ άουτ για να φρενάρει την κροατική έμπνευση και τη δική μας κακή άμυνα. Από ‘δω και πέρα δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια λαθών. Τώρα παίζουμε δίχως δίχτυ ασφαλείας. Ισως η ήττα μάς βγει σε καλό.

ΜΙRRΟR.CΟ.UΚ

Ο Σέβα στα χαρακώματα

Ο Αντρέι Σεφτσένκο έριξε τορπίλη κατά του προπονητή του στην Τσέλσι, του Ζοζέ Μουρίνιο, την ώρα που Γερμανοί αξιωματούχοι κατηγορούσαν τη λονδρέζικη ομάδα για τη μακροχρόνια απουσία του Μίχαελ Μπάλακ. Ο Ουκρανός, που δεν είναι ούτε στον πάγκο της ομάδας, δήλωσε «δεν ξέρω γιατί δεν με αφήνει να παίξω ο προπονητής. Δεν το καταλαβαίνω. Αλλά δεν με νοιάζει. Θα περιμένω να έρθει και η δική μου ευκαιρία». Οι δηλώσεις έγιναν ύστερα από αγώνα που οργάνωσε το φιλανθρωπικό του ίδρυμα στο Κίεβο, στον οποίο ο Σεφτσένκο έπαιξε αλλά και σκόραρε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή