Εδειξε κενά στο τουρνουά η «Ενωση»

Εδειξε κενά στο τουρνουά η «Ενωση»

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ζητείται χημεία στην ΑΕΚ. Το τουρνουά του ΟΑΚΑ, για την ενίσχυση των πυροπλήκτων, ανέδειξε τις αρετές των δύο νέων (Μπλάνκο, Μανού), ωστόσο άφησε εκκρεμότητες σε θέματα ανάπτυξης και αμυντικής λειτουργίας. Βέβαια ελαφρυντικό αποτελεί η απουσία πολλών παικτών (διεθνείς, τραυματίες και Ριβάλντο).

Ο Μανού έδειξε ότι εκτός από ταχύτητα, που είναι το μεγάλο του προσόν, διαθέτει επίσης εξαιρετική τεχνική κατάρτιση και καλή ντρίμπλα. Ωστόσο, ελέγχεται για την αποτελεσματικότητά του στην τελική ενέργεια. Αλλωστε, αυτός είναι ο λόγος, σύμφωνα με τον πορτογαλικό Τύπο, που οι Σάντος και Καμάτσο δεν τον εμπιστεύτηκαν στην Μπενφίκα.

Ο Ισμαέλ Μπλάνκο έδειξε ότι είναι κλασικός φορ περιοχής και ότι γνωρίζει πολύ καλά πως πρέπει να κινηθεί μέσα και έξω από αυτήν. Ασφαλέστερα συμπεράσματα θα βγουν, όταν ο Αργεντίνος αγωνιστεί έχοντας δίπλα του τον Λυμπερόπουλο και τροφοδότη τον Ριβάλντο.

Τα χέρια του Λορένθο Σέρα Φερέρ αναμένεται να λυθούν από την Πέμπτη, όταν και θα αρχίσουν να επιστρέφουν οι διεθνείς. Την Παρασκευή έχει προγραμματιστεί φιλικό με τον Θρασύβουλο, στη Φυλή (18.00), το οποίο θα είναι και η τελευταία ευκαιρία για συμπεράσματα, πριν από την πρώτη αναμέτρηση του κυπέλλου UEFA κόντρα στη Σάλτσμπουργκ.

Στον αγωνιστικό τομέα, δεν προέκυψε κάποιο πρόβλημα στη χθεσινή προπόνηση. Ο Γκουστάβο Μαντούκα ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης στο γυμναστήριο, ενώ σήμερα οι παίκτες θα έχουν ρεπό, όπως τους ανακοίνωσε ο Φερέρ.

Εν τω μεταξύ, βασικός θα είναι στο φιλικό παιχνίδι της Αυστρίας με τη Χιλή ο Γιούργκεν Μάχο, όπως αποκάλυψε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Αυστρίας, Γιόζεφ Χικερσμπέργκερ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή