Η γενετική και στο ποδόσφαιρο

Η γενετική και στο ποδόσφαιρο

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο τραυματισμός στον μηρό που έχει αφήσει τον Ρονάλντο εκτός αγώνων της Μίλαν φαίνεται πλέον σοβαρότερος των αρχικών εκτιμήσεων και θα τον κρατήσει μακριά από τα γήπεδα για έναν ακόμη μήνα τουλάχιστον, σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο.

Οπως αποκάλυψε χθες η «Γκατζέτα ντέλο Σπορτ», ο Κάρλο Αντσελότι δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Βραζιλιάνο σταρ πριν από τον Οκτώβριο, αν και αρχικά είχε τεθεί ως ημερομηνία-στόχος της επιστροφής του το παιχνίδι με τη Σιένα το ερχόμενο Σάββατο.

Οταν ο Ρονάλντο τραυματίστηκε στις 31 Ιουλίου το ιατρικό επιτελείο της Μίλαν απεφάνθη ότι επρόκειτο για μια απλή διάταση μυών. Ωστόσο, νεότερες εξετάσεις έδειξαν πως πρόκειται για πιο σοβαρό πρόβλημα. «Κάναμε λάθος στην πρώτη μας εκτίμηση», δήλωσε ο ιατρικό συντονιστής της Μίλαν, Ζαν-Πιερ Μέερσεμαν.

Την περασμένη εβδομάδα, ο Ρονάλντο μετέβη στο Βέλγιο, όπου εξετάστηκε από ειδικό, και τώρα έχει πάει στη Βραζιλία για να υποβληθεί σε ένα είδος γενετικής θεραπείας η οποία δεν επιτρέπεται από τον νόμο να γίνει στην Ιταλία…

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή