Θέλει το «σπίτι» της η Αρση Βαρών…

Θέλει το «σπίτι» της η Αρση Βαρών…

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δεν πρόκειται να υποστείλει τη σημαία η Ελληνική Ομοσπονδία Αρσης Βαρών στο θέμα της παραχώρησης του Ολυμπιακού Κέντρου της Νίκαιας -που από την αρχή αποκλήθηκε «Σπίτι της άρσης βαρών»- στο Πανεπιστήμιο Πειραιά. Σε ανακοίνωσή της τονίζει: «Με δεδομένη την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξη των σωματείων της δύναμής της και των φίλων της, εμμένει σταθερά στη θέση της για την παραχώρηση αυτής της Ολυμπιακής εγκατάστασης στο άθλημα των δυνατών, που σε διάστημα πλέον της μίας δεκαετίας πρόσφερε πρωτόγνωρες, σε αριθμό και αξία, διακρίσεις και συγκινήσεις στους Ελληνες, φιλάθλους ή μη. Θα εξαντλήσει κάθε νόμιμο δικαίωμα για την υλοποίηση του δίκαιου αιτήματός της και δεν πρόκειται με τίποτα να καταθέσει τα όπλα, αλλά ούτε να υποβιβάσει τα όνειρα των αθλητών της άρσης βαρών, του χθες και του σήμερα».

– Ο Τάσος Τριανταφύλλου (κατηγορία 105 κ.) εντυπωσίασε στον αγώνα πρόκρισης για την εθνική ομάδα εφήβων, που θα μετάσχει στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Πέτυχε επίδοση 360 κ., με 160 κ. στο αρασέ (ανύψωσε και τα 170, αλλά το ένα χέρι του λύγισε και ξανατεντώθηκε, οπότε ακυρώθηκε η προσπάθεια) και 205 στο επωλέ ζετέ, χωρίς καν να επιχειρήσει τρίτη άρση. Αλλες επιδόσεις: 62 κ.: Π. Κατσουλίδης 239 (109-130), 77: Κουφαλιτάκης 282 (126-156), 85: Ηλιόπουλος 301 (135-166). 75 κ.: Ανανιάδου 175 (80-95).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή