ΣΥΝΤΟΜΑ

1' 51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΕΘΝΙΚΗ ΒΟΛΕΪ

Ο λόγος, τώρα, στην Ομοσπονδία

«Προπονητές και παίκτες έδειξαν αυτό που είχαν να δείξουν στο γήπεδο, είτε αυτό είναι καλό είτε κακό. Εγώ θα θέσω μόνο ένα ερώτημα: Η ομάδα έπαιξε χειρότερα ή καλύτερα από την τελευταία διεθνή διοργάνωση που έλαβε μέρος; Αυτό θα το εκτιμήσει η Ομοσπονδία και στη συνέχεια θα καθορίσει τους στόχους για τις διοργανώσεις που έρχονται, λαμβάνοντας υπόψη το πώς μπορεί να στελεχωθεί στο μέλλον. Τους στόχους δεν τους βάζουν οι αθλητές και οι προπονητές αλλά η διοίκηση», δήλωσε χθες ο προπονητής της εθνικής βόλλεϊ, Αλέκος Λεώνης. Ο διαγώνιος Νίκος Ρουμελιώτης τόνισε: «Η Εθνική περνάει τον πιο δύσκολο κύκλο της. Εχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο έργο προκρίσεων, συμπεριλαμβανομένων των Ολυμπιακών και του Ευρωπαϊκού 2009».

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΒΟΛΕΪ

Συνέχεια από σήμερα

Χωρίς την Ελλάδα συνεχίζεται από σήμερα, στη Ρωσία, το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του βόλεϊ. Οι σημερινοί αγώνες: Ε΄ όμιλος: Ολλανδία – Ισπανία, Σερβία – Γαλλία, Γερμανία – Σλοβακία. Η βαθμολογία: Ισπανία 4, Σερβία, Ολλανδία, Γαλλία, Γερμανία 3, Σλοβακία 2. Ζ΄ όμιλος: Πολωνία – Φινλανδία, Βέλγιο – Ιταλία, Ρωσία – Βουλγαρία. Η βαθμολογία: Ρωσία 4, Φινλανδία, Βουλγαρία, Βέλγιο, Ιταλία 3, Πολωνία 2.

ΣΤΙΒΟΣ

Αλμα στα μετάλλια

Το άλμα επί κοντώ έσωσε την τιμή της ελληνικής ομάδας στο βαλκανικό πρωτάθλημα εφήβων – νεανίδων, που έγινε στη Σερβία. Ο Γρ. Αμανατίδης με 4,80 μ. και η Στ. Λεδάκη με 3,70 κατέκτησαν χρυσά μετάλλια. Κατά τ’ άλλα οι Ελληνες πήραν τέσσερα ασημένια και 13 χάλκινα.

ΤΕΝΙΣ

Ο Φέντερερ ξανά νικητής

Το 12ο τουρνουά γκραν σλαμ της καριέρας του κατέκτησε ο Ρότζερ Φέντερερ. Ο Ελβετός τενίστας επικράτησε του Σέρβου Ν. Τζόκοβιτς με 3-0 σετ στον τελικό του αμερικανικού Οπεν. Η Βελγίδα Ζ. Ενάν επικράτησε στον τελικό της Ρωσίδας Σβ. Κουζνιετσόβα με 6-1, 6-3.

ΙΠΠΙΚΗ ΔΕΞΟΤΕΧΝΙΑ

Τέσσερα χρυσά

Τέσσερα χρυσά, 2 ασημένα και 2 χάλκινα μετάλλια ήταν ο απολογισμός της Ελλάδος στους Βαλκανικούς δεξιοτεχνίας. Τα χρυσά πήραν οι Αν. Βερούτη (έφηβοι), Αλ. Ζούρλας (παίδες) και οι ομάδες εφήβων και παίδων. Στην κατηγορία ενηλίκων ασημένιο κατέκτησε η Κατ. Αστερίου και χάλκινο η Ελ. Μυράτ και στων εφήβων ασημένιο η Λ. Κουδούνη και χάλκινο η Χ. Πουλή.

ΟΡΕΙΝΗ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ

Προσπάθησε ο Π. Ηλίας

Ο Περικλής Ηλίας κατέλαβε την 51η θέση στο κρος κάντρι στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ορεινής ποδηλασίας νέων, που διεξήχθη στο Φορτ Γουίλιαμς της Σκωτίας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή