ΣΥΝΤΟΜΑ

1' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΒΕΡΝΤΕΡ

Νοκ άουτ και ο Χάρνικ

Συνεχίζονται τα κρούσματα τραυματισμών για την ομάδα της Βρέμης. Ο τελευταίος που προστέθηκε στη λίστα είναι ο Αυστριακός επιθετικός Μάρτιν Χάρνικ, ο οποίος θα παραμείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τουλάχιστον ένα μήνα, με αποτέλεσμα να χάσει την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο 20άχρονος στράικερ αποχώρησε με έντονους πόνους στο γόνατο κατά τη διάρκεια της φιλικής αναμέτρησης μεταξύ της Αυστρίας και της Ιαπωνίας και οι ιατρικές εξετάσεις έδειξαν πρόβλημα στους συνδέσμους.

ΛΑΤΣΙΟ

Θέλει τον Ζε Μαρία

Το ενδεχόμενο της απόκτησης του Ζε Μαρία εξετάζουν οι «λατσιάλι» σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο. Ο Βραζιλιάνος, ο οποίος το καλοκαίρι έμεινε ελεύθερος από τη Λεβάντε, με δηλώσεις του ανέφερε πως θέλει να παίξει στη Λάτσιο, ωστόσο, τόνισε πως κανένας από τη συγκεκριμένη ομάδα δεν του έχει κάνει πρόταση. Ο 34χρονος αμυντικός γνωρίζει πολύ καλά το Καμπιονάτο, αφού έχει αγωνιστεί στις Πάρμα (1996-98), Περούτζια (1998-04) και Ιντερ (2004-06).

ΜΠΑΓΕΡΝ

Σκάουτερ ο Ελμπερ

Ενας παλιός γνώριμος, ο Βραζιλιάνος επιθετικός Τζιοβάνε Ελμπερ, προχώρησε σε συμφωνία με τους Βαυαρούς και θ’ αναλάβει το πόστο του σκάουτερ (κυνηγός ταλέντων) της ομάδας στη Λατινική Αμερική. Ο Ελμπερ αποσύρθηκε πρόσφατα από την ενεργό δράση εξαιτίας των τραυματισμών που τον ταλαιπωρούσαν.

ΦΟΡΜΟΥΛΑ 1

«Χοντραίνει» το σκάνδαλο

Νέα τροπή φαίνεται να παίρνει το σκάνδαλο σχετικά με το φαινόμενο κατασκοπείας. Τα νέα στοιχεία έχουν να κάνουν με e-mail που έστειλε ο Πέντρο ντε λα Ρόσα στον Φερνάντο Αλόνσο και σύμφωνα με τα οποία, έγινε γνωστότερος ο τρόπος λειτουργίας των ελαστικών της Bridgestone στη Ferrari. Ο Ιταλός δημοσιογράφος της εφημερίδας Gazzetta dello Sport, Πίνο Αλιέβι, τόνισε ότι ήξερε τι έλεγαν οι δύο οδηγοί στα e-mail, αλλά λίγο μετά ανακατασκεύασε τις δηλώσεις του, λέγοντας πως ανέφερε τι θα μπορούσε να είχαν πει οι δύο οδηγοί. Αν η FIA στηρίζεται σε αυτό το γεγονός, τότε μάλλον η McLaren κινδυνεύει με τιμωρία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή