Αποθέωση Μπάγεβιτς

1' 53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Γιώργος Κολτσίδας, ο παλαιότερος όλων στην ομάδα του Αρη, είχε την ευκαιρία στη χθεσινή πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Ρύσιου, να δει για πρώτη φορά τόσο κόσμο συγκεντρωμένο. Οι «κιτρινόμαυροι» οπαδοί είχαν την ευκαιρία να αποθεώσουν τον νέο προπονητή της ομάδας, τον Ντούσαν Μπάγεβιτς και να στείλουν και αυτοί το δικό τους μήνυμα για τη συνέχεια.

Ο Σερβοέλληνας τεχνικός όμως θέλησε από την αρχή να τους προσγειώσει. Δεν είχε διάθεση για μεγάλα λόγια, δεν το συνηθίζει άλλωστε, και ζήτησε από όλους να μην περιμένουν θαύματα μιας και δεν υπάρχουν μαγικά ραβδιά. Υποσχέθηκε δουλειά γιατί ο πρώτος επίσημος αγώνας είναι την ερχόμενη εβδομάδα κόντρα στη Σαραγόσα για το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ: «Από την Τετάρτη (σ.σ. σήμερα) θα ξεκινήσουμε την προετοιμασία μας για το παιχνίδι με τη Σαραγόσα, που θα είναι το πρώτο μας μαζί. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πρώτα από όλα είναι ο Αρης. Θέλω να πιστεύω ότι το κλίμα είναι καλό και θα παραμείνει έτσι. Δεν μπορώ να μιλήσω αμέσως για τίτλο. Θα δούμε πώς θα είναι η κατάσταση στην ομάδα, ακόμη είναι νωρίς. Δεν θέλω δικαιολογίες, θα προσπαθήσω όσο μπορώ πιο γρήγορα να μεταμορφώσω την ομάδα, όμως μεγάλες αλλαγές δεν πρέπει να περιμένετε. Ο χρόνος θα δείξει αν θα πετύχουμε στο έργο μας».

Ο Σερβοέλληνας τεχνικός περιμένει ακόμη έναν συνεργάτη του προκειμένου να συμπληρωθεί το επιτελείο του ο οποίος είναι πολύ πιθανό να πάρει την θέση του Μαζίνιο. Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας γνωστοποίησε την πρόθεσή του να εγκαταλείψει τη θέση του λόγω του υιού του: «Ο Τιάγκο βρίσκεται σε μια ηλικία ιδιαίτερα κρίσιμη για το ποδοσφαιρικό μέλλον του. Είναι σημαντικό να υπάρχει ένας άνθρωπος δίπλα του για να νιώθει ασφάλεια και να τον συμβουλεύει. Επειδή νομίζω ότι ήρθε η ώρα για μόνιμη εγκατάστασή μου στη Βαρκελώνη, ώστε να αφοσιωθώ παντελώς στον γιο μου, απέρριψα πρόταση του Αρη να αναλάβω τεχνικός διευθυντής στην ομάδα».

Στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο πλέον είναι φανερό ότι με την έλευση του Ντούσαν Μπάγεβιτς, έχουν γυρίσει σελίδα και θέλουν να διαγράψουν οριστικά το παρελθόν. Γι’ αυτό άλλωστε και δεν φαίνεται να ασχολούνται σοβαρά με τις δηλώσεις του Κάρλος Ολίβια ο οποίος κάνει λόγο για… «περίεργες» συμπεριφορές από τη διοίκηση της ΠΑΕ. Στη διοίκηση του Αρη σκέφτηκαν ακόμη και την περίπτωση της μήνυσης για συκοφαντική δυσφήμηση, δύσκολα όμως θα προχωρήσουν σε αυτή την κίνηση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή