Εξοφλεί παλιά χρέη ο Ηρακλής

Εξοφλεί παλιά χρέη ο Ηρακλής

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη νέα εποχή που υπόσχονταν η διοίκηση του Αντώνη Ρέμου φαίνεται ότι θέλει να κάνει πράξη. Η νέα διοίκηση της ΠΑΕ στην προσπάθεια που κάνει προκειμένου να βελτιωθεί η οικονομική εικόνα της εταιρείας αποφάσισε να προχωρήσει σε ρύθμιση των οφειλών. Ετσι χθες οι Αντώνης Ρέμος και Μπάμπης Ξανθόπουλος συναντήθηκαν στα γραφεία της ΠΑΕ με τον Σάββα Κωφίδη προκειμένου να ρυθμίσουν το ποσό που οφείλεται στον πρώην προπονητή των «κυανόλευκων» ο οποίος δεν είχε την διάθεση να αρνηθεί την πρόταση που του έγινε: «Ημουν, είμαι και θα είμαι πάντοτε κοντά στον Ηρακλή. Εύχομαι τα καλύτερα για επιτυχίες στην ομάδα και για την προσπάθεια των νέων ανθρώπων, που ανέλαβαν τα ηνία της διοίκησης, όταν μάλιστα πρόκειται για ανθρώπους, που διατηρούν σαφείς συναισθηματικούς δεσμούς με την ομάδα» τόνισε ο Σάββας Κωφίδης.

Καλαμαριά

Στον Απόλλωνα Καλαμαριάς δείχνουν ότι δεν είναι διατεθειμένοι να κάνουν κι άλλη υπομονή σε ό,τι αφορά το θέμα της έκδοσης των δελτίων των Λούκας Φαβάλι και Γιώργου Λαναρή. Ο Μάκης Κατσαβάκης δεν θέλει καν να σκέφτεται το ενδεχόμενο να μην έχει στη διάθεσή του τους δύο ποδοσφαιριστές και στη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος: «Είναι αδιανόητο να ταλαιπωρούμαστε έτσι. Το ίδιο θέμα με άλλες ομάδες το έχουν λύσει πολύ ταχύτερα. Πρέπει να βοηθήσει και η Πολιτεία».

Ο προπονητής του Απόλλωνα θα έχει την ευκαιρία να διαπιστώσει σε ποια κατάσταση βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές του σε μία σειρά φιλικών αναμετρήσεων. Σήμερα οι Πόντιοι αντιμετωπίζουν την Καστοριά και την Παρασκευή τον Μακεδονικό. Μάλιστα είναι πολύ πιθανό το Σάββατο να γίνει ένας ακόμη φιλικό αγώνας με την Νίκη Βόλου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή