Επικίνδυνη έξοδος για την Ιταλία

Επικίνδυνη έξοδος για την Ιταλία

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για δεύτερη φορά σε τέσσερις μέρες η Ευρώπη θα δει μεγάλες παραδοσιακές δυνάμεις της όπως η Ιταλία, η Γαλλία και η Πορτογαλία να δοκιμάζονται με δύσκολους αντιπάλους καθώς τα προκριματικά για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα μπαίνουν στην τελική τους ευθεία.

Για τους Ιταλούς, που εκτός των τραυματιών Τόνι και Ματεράτσι θα στερηθούν και τον τιμωρημένο Τζενάρο Γκατούζο, το ταξίδι στην Ουκρανία κρύβει παγίδες αλλά η νίκη είναι απαραίτητη μετά την ισοπαλία στο Μιλάνο με τη Γαλλία. Οι Γάλλοι, χωρίς τον Τιερί Ανρί που είναι τιμωρημένος, φιλοξενούν την έκπληξη του ομίλου, Σκωτία, που στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα είχε επικρατήσει με 1-0.

Κρίσιμη είναι η αγωνιστική στον πρώτο όμιλο με την Πορτογαλία να αντιμετωπίζει τη Σερβία, όπου και οι δύο καίγονται για νίκη, και τη Φινλανδία να υποδέχεται την Πολωνία στη μάχη των πρωτοπόρων.

Ξεχωρίζει το Αγγλία-Ρωσία

Από τους άλλους ομίλους ξεχωρίζουν η μάχη της Αγγλίας με τη Ρωσία στο νέο Γουέμπλεϊ, η ευκαιρία της Τσεχίας να καθαρίσει την πρόκριση με αντίπαλο την Ιρλανδία στην Πράγα και η δύσκολη μέρα που αναμένεται να περάσουν οι Ολλανδοί στην Αλβανία.

Για τις Ισπανία, Δανία και Κροατία απαγορεύεται διά ροπάλου η απώλεια βαθμών, καθώς το πρόγραμμα θα δυσκολέψει πολύ και για τις τρεις στη συνέχεια. Τέλος, η Κύπρος υποδέχεται το Σαν Μαρίνο στη Λευκωσία με στόχο την άνοδο στους 10 βαθμούς, πάνω από την Ουαλλία που έχει δύσκολο έργο στην Τρνάβα με τη Σλοβακία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή