Η ηττημένη έρχεται να μας… βρει

Η ηττημένη έρχεται να μας… βρει

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι τελευταίοι αγώνες του ΣΤ΄ ομίλου του Ευρωμπάσκετ της Ισπανίας διεξάγονται σήμερα στη Μαδρίτη στο κλείσιμο της αυλαίας της δεύτερης φάσης. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα μπορεί να ολοκλήρωσε χθες τις υποχρεώσεις του στη φάση των «12», αλλά τα σημερινά παιχνίδια παρουσιάζουν έντονο ελληνικό ενδιαφέρον, καθώς από το αποτέλεσμα του αγώνα της Λιθουανίας με τη Σλοβενία (22.30) θα καθοριστεί και ο αντίπαλός μας στη φάση των «8».

Οι δύο αυτές ομάδες είναι οι μοναδικές αήττητες στη διοργάνωση με την ηττημένη να καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση του ΣΤ΄ ομίλου, η οποία θα τη φέρει αντιμέτωπη με την Ελλάδα.

Κι αν Λιθουανία και Σλοβενία έχουν εξασφαλίσει από νωρίς την πρόκρισή τους στους προημιτελικούς αγώνες, δεν ισχύει το ίδιο και για το ζευγάρι της Ιταλίας με τη Γερμανία (17.30). Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην τέταρτη θέση και όποια νικήσει θα «σφραγίσει» την πρόκρισή της στις «8» καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

Τέλος, ο πλέον αδιάφορος αγώνας του ομίλου είναι αυτός ανάμεσα στη Γαλλία και την Τουρκία. Οι Γάλλοι έχουν εξασφαλίσει την τρίτη θέση του ΣΤ΄ ομίλου, ενώ από την πλευρά τους οι Τούρκοι ελπίζουν μόνο σε μία νίκη γοήτρου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή