Ο Κιριλένκο πήρε πάλι το… πιστόλι

Ο Κιριλένκο πήρε πάλι το… πιστόλι

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Ρωσία, ανεβάζοντας την απόδοσή της στο δεύτερο ημίχρονο, χάρη κυρίως στον Κιριλένκο (20 πόντους, 8 ριμπάουντ) ξεπέρασε με ευκολία το εμπόδιο της Κροατίας, της οποίας επικράτησε με 83-70. Η ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ συνάντησε δυσκολίες μόνο στο πρώτο εικοσάλεπτο, στο οποίο ήταν πίσω με 42-41, ενώ η διαφορά είχε φτάσει στους 7 πόντους (39-32). Οι Κροάτες, βασίστηκαν κυρίως στην ευστοχία του Νταβόρ Κους από τη γραμμή των τριών πόντων και στην καλή περιφερική άμυνα, η οποία περιόρισε τον Χόλντεν αλλά και τον Κιριλένκο, ο οποίος δεν μπόρεσε να βρει ανοιχτούς διαδρόμους.

Στην τρίτη περίοδο, οι Σαμοϊλένκο και Κριάπα προερχόμενοι από τον πάγκο έδωσαν ώθηση στους Ρώσους που προηγήθηκαν 56-60 χάρη στην ευστοχία τους από τη γραμμή του φάουλ. Στο τελευταίο δεκάλεπτο, η Ρώσοι οικοδόμησαν μια διαφορά της τάξης των 11 πόντων (62-73) χάρη σε 3 τρίποντα από τους Χόλντεν, Κριάπα και Πασούτιν. Παρά τη μαχητικότητα των Κροατών στα τελευταία λεπτά ο χρόνος δεν επαρκούσε για αλλαγή του σκηνικού.

ΚΡΟΑΤΙΑ: Ούκιτς 5, Κους 17, Ρόζιτς 11, Πρκάτσιν, Τόμας 4, Πλάνινιτς 4, Μάρκοτα 7, Μπάνιτς 9, Κασούν 6, Μπάρατς 7.

ΡΩΣΙΑ: Χόλντεν 8, Κιριλένκο 20, Μορκούνοφ 10, Σαμοϊλένκο 2, Κριάπα 8, Πασούτιν 14, Μόνια, Πονκρασόφ 7, Ζαβρασένκο 8, Πάντιους 6.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή