Πρόβλημα με τον Μάλαρτζ στον ΠΑΟ

Πρόβλημα με τον Μάλαρτζ στον ΠΑΟ

1' 42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενα τράβηγμα που ένιωσε ο Μάλαρτζ την ώρα που έκανε σπριντ, τον κράτησε εκτός προπόνησης χθες και τον στέλνει σήμερα στο νοσοκομείο για τις απαραίτητες εξετάσεις. Εν πρώτοις, οι εκτιμήσεις είναι καθησυχαστικές και δεν εκφράζεται ιδιαίτερη ανησυχία. Επειδή όμως ποτέ δεν ξέρεις με τους μυϊκούς τραυματισμούς, θα γίνει συνολική εκτίμηση της κατάστασης μετά τα αποτελέσματα των εξετάσεων. Και ένα απλό τράβηγμα να είναι, ο Μάλαρτζ θα ακολουθήσει μερικές μέρες ατομικό πρόγραμμα για να μη ρισκάρει τίποτα κι αυτό σημαίνει ότι στην περίπτωση αυτή, στο παιχνίδι με την Αρτμέντια θα παίξει ο Γκαλίνοβιτς. Ο Πολωνός θα μπει κανονικά στις προπονήσεις μόνο αν οι εξετάσεις είναι απόλυτα «καθαρές».

Στον αντίποδα, τα ευχάριστα νέα ήλθαν από τον Ιβανσιτς. Επειτα από 1,5 μήνα, ο Αυστριακός διεθνής έπαιξε για πρώτη φορά στο δίτερμα και μπήκε δυνατά σε όλες τις φάσεις. Δεν ένιωσε καμία ενόχληση και πλέον τίθεται κανονικά στη διάθεση του Πεσέιρο, ο οποίος θα μπορεί να τον χρησιμοποιήσει στα επόμενα παιχνίδια, ανάλογα με το επίπεδο της φυσικής του κατάστασης. Στο δίτερμα έπαιξε κανονικά και ο Μάτος, έπειτα από μερικές μέρες που ακολούθησε πιο χαλαρό πρόγραμμα για να ξεκουραστεί. Ο Ν’ Ντογιέ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα λόγω κάποιων μικροενοχλήσεων στους κοιλιακούς, αλλά δεν εκφράζονται ανησυχίες.

– Σήμερα αναμένεται να πάρει εξιτήριο ο Λεοντίου από το νοσοκομείο. Το πόδι του θα μείνει σε ειδικό νάρθηκα για περίπου έξι εβδομάδες, διάστημα κατά το οποίο θα βρίσκεται σε ακινησία.

– Την επόμενη εβδομάδα ή το αργότερο μέχρι το τέλος του μήνα αναμένεται στην Ελλάδα ο Εκι Γκονζάλες, για να ολοκληρώσει εδώ το στάδιο της αποθεραπείας του. Ο γιατρός που τον παρακολουθεί στην Αργεντινή είναι πολύ ευχαριστημένος και εκτιμά ότι το πολύ σε δύο μήνες θα είναι σε θέση να αγωνίζεται κανονικά στα παιχνίδια. Αυτό, βέβαια, εξαρτάται και από τον ίδιο τον Γκονζάλες, ο οποίος πρέπει να ξεπεράσει τον φόβο που γεννά ένα μακρύ διάστημα αγωνιστικής απραξίας.

– Οριστικοποιήθηκαν οι ώρες διεξαγωγής των αναμετρήσεων του Παναθηναϊκού με την Αρτμέντια. Το πρώτο παιχνίδι στην Μπρατισλάβα θα γίνει την άλλη Πέμπτη (20/9) στις 21.30, ενώ ο επαναληπτικός στη Λεωφόρο την Τρίτη 2/10 στις 18.45.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή