ΣΥΝΤΟΜΑ

1' 50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣΣυγγνώμη σε Κορακάκη

Συγγνώμη από τον Γιώργο Κορακάκη και την ΠΑΕ Ατρόμητος για τη συμπεριφορά του Μασάδο Πίντο ζήτησε η διοίκηση της ομάδας της Τρίπολης, με επιστολή της προς τον πρόεδρο των «κυανόλευκων», Γιώργο Σπανό. Στην πρόσφατη αναμέτρηση των δυο ομάδων, για το Τουρνουά Αλληλεγγύης, ο Βραζιλιάνος των Αρκάδων γρονθοκόπησε τον αρχηγό του Ατρομήτου, προκαλώντας του διπλό κάταγμα ρινικού οστού. Την Παρασκευή ο Αστέρας θα παίξει φιλικό αγώνα με τον Ηλυσιακό (18.00).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ζητούνται… οπαδοί

Συνάντηση με οργανωμένους φιλάθλους θα έχει σήμερα ο Γιώργος Σπανός. Ο πρόεδρος του Ατρομήτου θέλει να ανταλλάξει απόψεις με τους φίλους του συλλόγου του Περιστερίου και να συζητήσει μαζί τους με στόχο τη μαζικότερη και πιο δυναμική παρουσία του κόσμου. Η εικόνα των εξεδρών στο πρώτο ματς με τον Λεβαδειακό ήταν αποκαρδιωτική και οι Περιστεριώτες αναζητούν τρόπους προκειμένου να προσελκύσουν περισσότερους φιλάθλους στο γήπεδο. Στα αγωνιστικά ο Γκιγιέρμο Ογιος είδε τους Γεωργίου και Κορακάκη να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα στην πρωινή προπόνηση.

ΛΑΡΙΣΑ

Προετοιμασία χωρίς δύο

Χωρίς τους Βενετίδη, Μπακαγιόκο συνεχίστηκε η προετοιμασία της ΑΕΛ. Ο Ελληνας αμυντικός έχει υγρό στο αριστερό γόνατο και σήμερα θα υποβληθεί σε αξονική τομογραφία, για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασής του. Από την άλλη, ο Ιβοριανός επιθετικός, επέστρεψε από την άδεια, ωστόσο δεν πρόλαβε να παρευρεθεί στις προπονητικές εγκαταστάσεις. Στα ευχάριστα για τον τεχνικό των «βυσσινί», Γιώργο Δώνη, προστέθηκε η επιστροφή των Σαρμιέντο και Μουνιόθ. Μάλιστα, είναι πολύ πιθανόν να πάρουν χρόνο συμμετοχής στο αυριανό φιλικό με αντίπαλο τον ΟΦΗ στο ανακαινισμένο «Αλκαζάρ» (18.30).

ΒΕΡΟΙΑ

Ενοχλήσεις ο Μπικόφσκι

Δύο μέρες ξεκούραση και θεραπεία συνέστησε ο γιατρός της ομάδας στον Πολωνό επιθετικό Ματσέι Μπικόφσκι. Το πρόβλημα προέκυψε στην προπόνηση της Τρίτης όταν ο παίκτης ένιωσε και πάλι ενοχλήσεις στους κοιλιακούς, αλλά δεν φαίνεται να αντιμετωπίζει πρόβλημα συμμετοχής του στον πρώτο αγώνα με τη Λάρισα στο Αλκαζάρ.

ΞΑΝΘΗ – ΑΛΒΑ

Μένει μέχρι… να φύγει

«Πωλητήριο υπάρχει για κάθε παίκτη, αλλά να έρθει η κατάλληλη στιγμή. Το καλοκαίρι δηλαδή», φέρεται να είπε ο Χρήστος Πανόπουλος στον τοπικό Τύπο για το θέμα που έχει δημιουργηθεί με τον Πιέρο Αλβα και τις φήμες περί αποχώρησής του από την Ξάνθη. Ο ισχυρός άνδρας της ακριτικής ομάδας ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα φυγής, καθώς ο παίκτης λογίζεται μέλος του συλλόγου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή