Αλλαξε… τακτική ο Φερέρ στην ΑΕΚ

Αλλαξε… τακτική ο Φερέρ στην ΑΕΚ

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μετά την καταιγίδα, η ηρεμία. Η επιστροφή στις προπονήσεις επεφύλαξε μια ευχάριστη έκπληξη στους παίκτες της ΑΕΚ. Ο Λορένθο Σέρα Φερέρ ήταν ένας… άλλος άνθρωπος, από αυτόν της περασμένης Δευτέρας, αφού τη θέση των παραπόνων πήραν τα συγχαρητήρια.

Ο Ισπανός επευφημούσε τους ποδοσφαιριστές του σε κάθε προσπάθεια που έκαναν, πιθανόν, για ν’ αντιστρέψει το κλίμα και να δημιουργήσει την κατάλληλη ψυχολογία ενόψει του αγώνα με τη Σάλτσμπουργκ, την ερχόμενη Πέμπτη, για το Κύπελλο UEFA. Κύριοι αποδέκτες ήταν οι Μπλάνκο και Μανού, οι οποίοι μέρα με τη μέρα δείχνουν σημάδια βελτίωσης και μπορούν να προσφέρουν λύσεις στην ομάδα. Ανάλογες ήταν και οι τοποθετήσεις του Ισπανού για τους Τόφα και Καφέ.

Ο διεθνής μέσος ήταν εξαιρετικός στην προπόνηση πέτυχε ένα γκολ στην επικράτηση των βασικών επί των αναπληρωματικών (3-2) και από τα πόδια του ξεκινούσαν όλες οι καλές προσπάθειες των νικητών. Για το αν θα πάρει ευκαιρίες με την αυστριακή ομάδα πολλά θα εξαρτηθούν και από την απόδοσή του στο αυριανό φιλικό με τον Θρασύβουλο, στη Φυλή.

Ο Γιούργκεν Μάχο επέστρεψε χθες από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Αυστρίας. Ο διεθνής τερματοφύλακας ήταν από τους διακριθέντες στο παιχνίδι με την Χιλή, αν και η ομάδα του ηττήθηκε με 2-0. Σήμερα θα γίνει η επίσημη παρουσίασή του στους Θρακομακεδόνες (17.30).

– Με δηλώσεις του στον Sportime FM 89.2 ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, Ανδρέας Ανατολιωτάκης, χαρακτήρισε την υπόσχεση του Γιώργου Αλογοσκούφη για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ στον ΟΔΔΥ «υπόσχεση προεκλογικού χαρακτήρα».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή